FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 21 Γενάρη

Ημερομηνία: 21-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

xorokinisi

Σεμινάριο Salsa από τη «Χοροκίνηση»

Ένα μοναδικό σεμινάριο από τον Νίκο Μ. και την ντάμα του που θα σας φέρει σε επαφή με τεχνικές Salsa, Pachanga & Boogalou, πραγματοποιείται στη σχολή χορού «Χοροκίνηση» της Πόπης Παναγοπούλου αυτό το Σάββατο και ώρα 17:00 – 20:00. Για πληροφορίες-κρατήσεις: 2621033507 & 6936544920.

 ergastirio-xeiropinelies

Σεμινάριο decoupage στις  «Χειροπινελιές»

Το Σάββατο από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα διεξάγεται το σεμινάριο Decoupage, κουτί με εφέ δέρματος, από το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Χειροπινελιές» στην Αμαλιάδα. Στο μάθημα αυτό θα δημιουργήσετε ένα πολύ ιδιαίτερο εφέ, κάνοντας το κουτί σας να μοιάζει λες κι έχει ντυθεί με πραγματικό δέρμα! Επίσης, θα συνδυάσετε decoupage, chipboard και ένα υπέροχο χειροποίητο διακοσμητικό με φούντα! Κόστος σεμιναρίου: 20,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Διάρκεια σεμιναρίου περίπου 3 1/2 ώρες. Δηλώσεις συμμετοχής/πληροφορίες στο: 2622400719.

 

latin-party

Latin party στο «Rex»

Σας προσκαλούμε στο πρώτο Latin Party της χρονιάς! Flashmob πριν το πάρτυ στην πλατεία και αφού ζεσταθούμε, όλοι μαζί στο «Rex plus» για ένα μοναδικό show Boogaloo από τον Νίκο και την Έφη από την σχολή χορού SalsαDoo από την Αθήνα! Σας περιμένουμε για μια ακόμα εκπληκτική βραδιά χορού αυτό το Σάββατο από τις 10:30 μ.μ. μέχρι 2:30 π.μ.

premiera

Τσίλης & Δήμα τραγουδούν στο «Premiera»

Με τους μοναδικούς Γιάννη Τσίλη και Ερίντα Δήμα σας περιμένει κάθε Σάββατο βράδυ το

«Premiera Live» στον Πύργο για αυθεντική λαϊκή διασκέδαση. Μαζί τους η Αγγελική Δημοπούλου και ο Γιώργος Σαλέμης. Τα Σάββατα ζούμε σε άλλες εποχές…

sakis-kantas

Ο Σάκης Καντάς επιστρέφει στο «Depot»

To Σάββατο 21 Ιανουαρίου το «Depot» επιστρέφει δυναμικά στις νύχτες μας με τον γνωστό Πατρινό τραγουδιστή Σάκη Καντά να μας τραγουδάει live και να μας συνεπαίρνει για ακόμα μια φορά! Βράδυ Σαββάτου στις 11 εσείς τι έχετε να κάνετε;!

block-365

Red alert στο «365 block»

Αυτό το Σάββατο 21 Ιανουαρίου η Sexy ΟΝΝΕΔιτισα Έλλη Παπαγέλη στο «block 365» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας. Μαζί της ο resident Dj Γιάννης Φουρνομίτης που θα αποτελέσουν μαζί ένα εκρηκτικό συνδυασμό για μια φαντασμαγορική νύχτα!

pallas

Πάρτυ Γ´ Λυκείου Λεχαινών στο «Pallas»

To Σάββατο 21 Ιανουαρίου είστε καλεσμένοι μαζί με τη Γ´ Λυκείου Λεχαινών στο ανεπανάληπτο πάρτυ που θα διεξαχθεί στο Pallas café-bar! Πολύ κέφι, χορός και διασκέδαση… τέτοιες εκδηλώσεις μια φορά συμβαίνουν, γι’ αυτό καλό είναι να μη λείψετε!

4stixo-mpouzoukia

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Πάνος, ο Ηρακλής και η Δήμητρα και η ορχήστρα του «Τετράστιχο» σας περιμένουν για να σας μυήσουν στην απόλυτη λαϊκή βραδιά!

mikro-kafe8

Εξαιρετικές μουσικές επιλογές στο «Μικρό Καφέ»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο dj Kostas Lamp σας κρατάει συντροφιά με μουσικές soul, jazz, rock, swing και άλλα πολλά στο «Μικρό Καφέ» στην πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος