FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις διασκέδασης-Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 09-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Διασκέδαση, Νέα

44-adriano

44 Forty Four Upstairs

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ο γνωστός Dj και μουσικός παραγωγός Andriano Papadea έρχεται στο «44 Upstairs», στην κεντρική πλατεία του Πύργου, για να μας ανεβάσει και να μας χαρίσει στιγμές έντονης διασκέδασης. Είσοδος ελεύθερη!

rex

 Η Ευδοκία Ράπτη live στο «Rex»

Το cafe του «Rex plus» υποδέχεται την Ευδοκία Ράπτη με την μπάντα της live την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου το βράδυ.

deus-dori

H Dj Dori στο «Deus »

Εκτός από τα ξεχωριστές βραδιές που μας χαρίζει μεσοβδόμαδα το «Deus Ex Musica», κάθε Παρασκευή η Dj Dori μας ταξιδεύει σε όλο το φάσμα της ροκ μουσικής με βασικές rock – funky – jazz επιρροές. The best for you… come taste the music!
sinner

Ο Alexis Giannopoulos στα decks του «Sinner»

Παρασκευή… Ακούς τα καλύτερα.. στον πιο ανατρεπτικό χώρο της Αμαλιάδας! Για πρώτη φορά, τα decks του «Sinner» αναλαμβάνει ο  DJ Alexis Giannopoulos! Συντονιστείτε απόψε στο sinner!

 

365-block-amaliada

DJ G. Fournomitis στο «365 block»

Απόψε το βράδυ ακούμε Ελληνικά! ΤΟ πάρτι είναι και πάλι στο «365 block» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας! Με DJ G. Fournomitis και τα Ελληνικά στα καλύτερά τους!

 

central

Γιάννης Μπέκας live στο CENTRAL

Επιστροφή στο μεγάλα LIVE! Ο Γιάννης Μπέκας ζωντανά την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο CENTRAL στην Αμαλιάδα…

 

deko-divine-touch

…divine touch στο «Deko»

Παρασκευή 9/12 ελληνική βραδιά με Dj Kaycee στις μουσικές επιλογές και πολύ χορό από τις κοπέλες divine touch στο «Deko Cafe-Bar»!

 

karagiozis-krestena

Παράσταση Καραγκιόζη στην Κρέστενα

Εμείς οι μαθητές της Α’ τάξης του ΓΕΛ Κρεστένων θα πραγματοποιήσουμε μια παράσταση Θεάτρου σκιών με θέμα “Ο Καραγκιόζης Γραμματικός”. Σας προσκαλούμε όλους να παραβρεθείτε στην παράστασή μας που θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου του Δημοτικού σχολείου Κρεστένων την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. με είσοδο 2€. Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, Χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες μας αλλά και Δέντρο Ευχών! Σας Περιμένουμε όλους..!!

 

bella-luna

Νότες από τα παλιά στη «Bella Luna»

Στο εστιατόριο «Bella Luna» στα Χανάκια απολαύστε άλλη μια βραδιά σήμερα Παρασκευή βράδυ από τις 9 μμ  με υπέροχες γεύσεις και νότες από τα παλιά, συντροφιά με τον καταπληκτικό ρεμπέτη Διονύση Χασαλεύρη!

 

petroulakis-vilio

Παρουσίαση βιβλίου Σπύρου Πετρουλάκη

Οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, το βιβλιοπωλείο «Κορκολής» και ο Σύλλογος Κρητικών Ν. Ηλείας, παρουσιάζουν την Παρασκευή στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Πύργου -Κοραή 1 όπισθεν Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου- το βιβλίο «Η Παναγιά της Φωτιάς» του Σπύρου Πετρουλάκη.

 

vandal

Lee Burton στο «Vandal Project»

Αυτή την Παρασκευή 9/12 η Dance Wonderground Productions παρουσιάζει ένα ακόμα δυνατό event ηλεκτρονικής μουσικής στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο «Vandal Project». Καλεσμένος τους αυτή την φορά ο γνωστός dj και παραγωγός Lee Burton (Elephant Moon/Body Parts), μαζί με τους 12 Tones (100% Pure/Cyclic/Little Helpers) σε ένα απολαυστικό vinyl set που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει όπως κάθε αλλη φορά!

kallahan

Με dj Kallahan στο «Libro»

O dj Πάνος Kallahan Καραχάλιος στις μουσικές επιλογές του «Libro» Παρασκευή και Σάββατο βράδυ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος