FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 20 Γενάρη

Ημερομηνία: 20-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

vivlio-krommudas

«Ουρανόεσσα»: Παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Κορκολή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ουρανόεσσα» του Κώστα Κρομμύδα, απόψε στις 7 το απόγευμα, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Ερμού 3). Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος και φιλόλογος Παναγιώτης Φωτεινόπουλος, η ιστορικός Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο συγγραφέας. Την παρουσίαση θα ντύσουν με παραδοσιακά μουσικά όργανα (πολίτικη λύρα και πολίτικο λαούτο) τα αδέλφια Ειρήνη και Νικόλαος Παπαγεωργίου. Συμμετέχει η Σχολή Χορού “Shall we Dance?” Της Δήμητρας Μπέρτσου από την Κρέστενα!

bella-luna
Mε Σάκη Χασαλεύρη στη «Bella Luna»

Στο εστιατόριο «Bella Luna» στα Χανάκια δημιουργούν τα καλύτερα παραδοσιακά πιάτα για εσάς από τους καλύτερους σεφ: Χρήστος Παπαδόπουλος και Αλέξης Κουτσουνάς! Αυτήν την Παρασκευή 20 Γενάρη η νύχτα ζωντανεύει με ανανεωμένο μενού με προτίμηση πάντα στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και συντροφιά με νότες από τα παλιά με τον καταπληκτικό ρεμπέτη, Σάκη Χασαλεύρη!

funky-kotes-rex

«Να Funky κότες» live στο «Rex»

Άρεσαν τόσο που δε χρειαζόταν να περιμένουμε πολύ για να τους ξαναδούμε! Οι «Να Funky κότες» σε 2η εμφάνιση στο «Rex plus» στην κεντρική πλατεία Πύργου, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 10 το βράδυ, με ήχους soul – blues – funk – jazz funk – disco
Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Γιάννης Κοντούλης – Φωνή, Ολίνα Παναγιωτακοπούλου – Φωνή, Νίκος Χαραλαμπάκης – τύμπανα, Φώτης Αθανασόπουλος – ηλ. μπάσο, Δημήτρης Τσαουσάκης – ηλ. κιθάρα, Χαράλαμπος Κοντοπαναγος – πλήκτρα και Πάνος Τσακουλογιαννόπουλος – σαξόφωνο.

gavriliadis-podilato-xoroesperida

Χοροεσπερίδα 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας στο «Ποδήλατο»

Το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας διοργανώνει τη χοροεσπερίδα του πού αλλού, στο «Ποδήλατο» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας. Είστε όλοι καλεσμένοι την Παρασκευή 19 Γενάρη στις 11μ.μ. για να περάσετε υπέροχα, στον καλύτερο χώρο, με την καλύτερη μουσική από τον dj Tasos Gavriliadis!

mikro-kafe8

Εξαιρετικές μουσικές επιλογές στο «Μικρό Καφέ»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο dj Kostas Lamp σας κρατάει συντροφιά με μουσικές soul, jazz, rock, swing και άλλα πολλά στο «Μικρό Καφέ» στην πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος