FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για Διασκέδαση: Παρασκευή 13 ιανουαρίου

Ημερομηνία: 13-01-2017 | Συντάκτης:

ola-popa

Trash Party στο “Ola Popa”

Το αγαπημένο σας trash party ξεκινάει τη συνεργασία του με ένα απτά πιο γνωστά μαγαζιά του νομού, το Cup cafe-bar σε ένα event που θα  συζητηθεί… Μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ακούμε Pop,dance,EDM,RnB,trap,dubstep,disco,εντεχνο,λαικο,γαβ γαβ,καψουρα,πανηγυρι,80s,90s   γιατί όλα παίζουν….!!!! Μαζί μας τα παιδιά του ΓΕΛ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ αλλά και όλο το team του Ola Popa!!!

 babis-moulas

O Babis Moulas στο “Δημοτικό Μεζεδοπωλείο – Εστιατόριο”

Μετά τον αγιασμό της πρώτης μέρας, παίρνουμε τις τσάντες μας και πάμε για “μάθημα”…..με πολλή μουσική και τραγούδι….στα διαλείμματα υπάρχει πλούσιο μενού από στο κυλικείο…..Τη Παρασκευή (και) 13 Ιανουαρίου, ο Νίκος Μάστορας και ο Babis Moulas θα βρίσκονται στο Δημοτικό Μεζεδοπωλείο – Εστιατόριο και θα σας περιμένουν να

ξεκινήσετε όλοι μαζί τη βραδιά μετά τις 22:00!!!  Για τηλέφωνα κρατήσεων στο  2621103239

 central

Live sto “Central”

Τη  Παρασκευή βράδυ υποδεχόμαστε live στο central δυο εξαιρετικούς μουσικούς, τον Σάκη και τον Άγγελο, να μας χαρίσουν μια φαντασμαγορική νύχτα διαφορετική από τις άλλες.!! Οι γνώσεις τους στη μουσική θα μας χαρίσουν ένα ωραίο λαϊκό πρόγραμμα, κάνοντας τη βραδιά μας να περνάει ευχάριστα!!! Ελάτε και εσείς να τους ακούσετε μετά τις δέκα στο Central στην Αμαλιάδα!!

horokinhsh

Tango night στο “Coq au vin “

Την Παρασκευή 13/01 και ώρα 22.30, σας προσκαλούμε στο Coq au Vin , για μια βραδιά Tango. Θα χορέψουμε σε αργεντινικους ρυθμούς πάθους σε ένα μοναδικό περιβάλλον!!
Σας περιμένουμε!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος