FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για την αποψινή σας διασκέδαση

Ημερομηνία: 27-10-2016 | Συντάκτης:

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

sinner-rec1

Rec: Πάνω από τα αστέρια θα μας παν;

Μας υποσχεθήκαν δυνατά βράδια και κρατούν το λόγο τους! To «Sinner» υποδέχεται την Πέμπτη τους «Rec» για να απογειώσει τη βραδιά σας με τραγούδι από το πολυαγαπημένο συγκρότημα του κοινού! Το σχήμα αναμένεται να θα σας ξεσηκώσει με τις καινούριες του επιτυχίες αλλά και παρουσιάζοντας τα καινούρια τους τραγούδια! Πολύ τραγούδι, πολύ ένταση, πολύς χορός σας περιμένουν!

scandal-daluz

Ένα live… σκάνδαλο στο Daluz

Την Πέμπτη στις 10 το βράδυ όλοι οι Scandalήτες και Scandalήτισσες είστε προσκαλεσμένοι σε μία βραδιά γεμάτη μουσική στο Daluz! Την μουσική που λατρεύετε!

mpakaliko-rebetal-28

«Ρεμπετάλ αλα Μπακαλίκ»

Ένα διήμερο μουσικό αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί στο τσιπουροπωλείο «Το Μπακάλικο» την Πέμπτη το βράδυ και την Παρασκευή το μεσημέρι, για να ζήσουμε «Ρεμπετάλ αλα Μπακαλίκ» στιγμές! Και αυτό το έχουν αναλάβει βέβαια οι πιο εξπέρ στο είδος τους που θα μας κρατήσουν συντροφιά και τις δυο μέρες. Με την Κανέλα Πολιτοπούλου στο τραγούδι και ακορντεόν, τον Τάκη Δόξα στην κιθάρα και τον Γιώργο Καφεντζή στο μπουζούκι και το τραγούδι αντίστοιχα. Μην το χάσετε…

44-stairs-valentino

O Valentino καλωσορίζει…

Ένας απ’ τούς καλύτερους Dj θα δώσει το παρόν του στο ανανεωμένο club «44 upstairs». Αυτός είναι βέβαια ο Valentino που θα μιξάρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο τη δική του προσωπική μουσική. Ειδικές τιμές θα υπάρξουν για να καλωσορίσουν τους φοιτητές!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος