FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για να γιορτάσετε το Βαλεντίνο

Ημερομηνία: 14-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

amalias-hotel

Από καρδιάς…

Ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ προτείνουν διαφορετικούς τρόπους για να περάσετε την πιο ρομαντική μέρα του έτους. Ξεχωριστές προτάσεις για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο, εντυπωσιακά μενού, αλλά και κάθε λογής events διοργανώνονται με αφορμή την μέρα του Αγ. Βαλεντίνου και υπόσχονται να σας κάνουν να περάσετε τις ομορφότερες στιγμές με το έτερόν σας ήμισυ. Εμείς σας παρουσιάζουμε τα πιο δελεαστικά…

Έρωτας με την πρώτη δαγκωματιά στο «Amalias Hotel»

Το «Amalias Hotel» μας καλεί να νιώσουμε τον έρωτα με την πρώτη… δαγκωματιά! Κάντε έκπληξη στο άλλο σας μισό με μία ξεχωριστή βραδιά κι ένα μενού που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις… Σούπα βελουτέ από παντζάρι με κρέμα από κρόκο Κοζάνης και άρωμα πορτοκάλι. Ανάμεικτη σαλάτα με πράσινο μήλο, καρύδια, τραγανό προσούτο, σάλτσα από μέλι, λευκό βαλσάμικο κι άρωμα φράουλας. Ναπολεών από μπισκότο σφολιάτας, αλμυρή κρέπα τυριού και γλυκές φράουλες. Κυρίως πιάτο: εσκαλόπ κοτόπουλου, καπνιστό μπέικον, κουλί καρότου και αρωματικές baby πατατούλες από βότανα. Και για επιδόρπιο προφιτερόλ… Τηλέφωνο Κρατήσεων: 26220-28284.

 

 4stixo-valentine

Νότες χαραγμένες στην καρδιά μας στο «Τετράστιχο»

Το «Τετράστιχο Live theatre» ετοίμασε μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη σε εσάς και το ταίρι σας… Αλλά και για εσάς που είστε μόνοι και νοσταλγείτε μια παλιά αγάπη, είναι βέβαιο ότι θα ταξιδέψετε με μελωδίες μαγικές πίσω στις στιγμές που χαράχτηκαν στις καρδιές μας… Παίζουν οι εκλεκτοί μουσικοί: Πάνος Χατζηλαζαρίδης (κιθάρα), Κανέλλα Πολιτοπούλου (ακορντεόν-φωνή), Μάριος Δημητρόπουλος (πιάνο-κρουστά-φωνή) και Ιωάννα Ρήγα (σαντούρι-φωνή).

el-barrio-nikoxristos-valentine

Ο Νικόχρηστος κι η παρέα του στο «El Barrio»

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου σας περιμένουν, ζευγάρια και κούκους, ντάμες και ρηγάδες, να γιορτάσετε τον Βαλέ στο «El Barrio Cafe Bar» στην πλατεία δικαστηρίων στον Πύργο, παρέα με ζωντανή μουσική από τον αγαπημένο Νικόχρηστο Λαμπαούνα στη φωνή και την κιθάρα και τους Φώτη Αθανασόπουλο (μπάσο), Δημήτρη Τσαουσάκη (κιθάρα) και Ηλία Θεοδωρόπουλο (τύμπανα).

kallahan-karaxalios-libro

Ερωτευτείτε με dj Kallahan στο «Libro»

Στο «Libro bar» ετοιμαστείτε να ζήσετε απόψε αξέχαστες στιγμές! Στη ρομαντική ατμόσφαιρα του πιο καλαίσθητου bar στην Παλιά Αγορά στον Πύργο και υπό το φως των κεριών, απολαύστε το ποτό σας, συνοδεία ρομαντικών μελωδιών και Love songs από τον απόλυτο dj του έρωτα, Πάνο Kallahan Καραχάλιο.

 fuego-valentine

Sexy Valentine & Smash the Balloons στο «Fuego»

Το «Fuego bar» στην οδό Κρεστενίτη στον Πύργο προσφέρει απόψε την πιο sexy Valentine βραδιά με ένα παραλλαγμένο «Smash the Balloons» και με sexy dance show από την Ιωάννα Κωνσταντοπούλου…

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος