FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 9 Ιουνίου

Ημερομηνία: 09-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Έντεχνη βραδιά στο «Corte»

Μια βραδιά γεμάτη έντεχνη μουσική σας περιμένει αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου λίγο μετά τις 10 μ.μ. στο «Corte café-bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου από τους Παρασκευά Θεοδωράκη, Νικοχρηστο Λαμπαούνα και Φώτη Αθανασόπουλο. Εσείς θα λείπετε;

 

The Grande College Party στο «Kingdom»

Αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «Kingdom Live Club» στην Αμαλιάδα αφού το «The College Stylez», μαζί με το «Insomnia Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνει ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis.

Grand Opening στο «Jo Club»

Το «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης ανοίγει τις πύλες του αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί, συνεχίζοντας την πορεία της επιτυχίας για 10η συνεχόμενη χρονιά με αμείωτο ρυθμό, όπως και τα περασμένα καλοκαίρια. Μαζί σας θα βρίσκεται και ο dj Spyros Mavromatis. Μην το χάσετε.

Selfie Saturday στο «Black Coffee Bar»

Ένας διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης selfie σας περιμένει αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου στο «Black Coffee Bar» στην Αμαλιάδα. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε στην σελίδα του «Black Coffee Bar» την φωτογραφία σας και τα αυτός -ή που θα μαζέψει τα περισσότερα like κερδίζει μια MOET. Μην το χάσετε.

«Central Saturdays» στο «Central»

Αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Drink & Roll στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου το «Drink & Roll», το πιο ανατρεπτικού πάρτι της πόλης, σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος