FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 7 Ιουλίου

Ημερομηνία: 07-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Η Άντζελα Δημητρίου στο «ΘΕΑ»

Κρυστάλλινη, γυναικεία, λαϊκή φωνή…  επειδή εσείς το ζητήσατε! Η λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου, η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια, έρχεται σε μία μοναδική εμφάνιση αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου στο «ΘΕΑ» στην Κουρούτα για να σας ξεσηκώσει σε ένα υπέρλαμπρο πρόγραμμα που κανείς δεν θέλει να χάσει. Μαζί της θα είναι και ο αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Βαβίλης.

Ο Κωνσταντίνος Νάζης στο «JOJO Beach Bar»

Ο Κωνσταντίνος Νάζης, ο τραγουδιστής που συναντήσαμε πριν από λίγα χρόνια στην τηλεόραση, μέσα από την συμμετοχή του στο X-Factor έρχεται αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου στο «JOJO beach bar» στην παραλία της Κουρούτας και σας περιμένει να σας ανεβάσει το κέφι με όλες του τις μεγάλες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

O Konstantinos Saradis στο «Thalassa beach bar»

Αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου o Konstantinos Saradis θα βρίσκεται στο «Thalassa beach bar» στην Κουρούτα και σας περιμένει να σας ανεβάσει την διάθεση σε μια μοναδική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος live στο «Factory»

Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος έρχεται αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου με την μπάντα του στο «Factory Espresso Bar» για να σας ταξιδέψει στο ελληνικό ροκ με ποπ επιρροές και folk στοιχεία με ειρωνικό/αυτοσαρκαστικό στίχο. Μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά με εξαιρετικές μελωδίες. Μην λείψει κανείς.

Cocktail Night στο «Libro»

Βράδυ Σαββάτου και το «Libro afternoon bar», στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.

O dj Κallahan στο «Sherlock Roof Bar»

Αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου το «Sherlock all day bar» σας περιμένει στην ταράτσα του και σας υπόσχεται ένα βράδυ με πολλές γεύσεις, μουσική και χορό. Τα decks αναλαμβάνει ο dj Κallahan, ο οποίος αναμένεται να σας ξεσηκώσει με τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του.

Ο Jaybot στο «White Island»

Αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου μια αξέχαστη βραδιά σας περιμένει στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα καθώς φιλοξενεί τον Jaybot από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» σε ένα μοναδικό laser show που κανένας δεν πρέπει να χάσει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος