FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 04-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

tsirakis

Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Τσιράκη

Η Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας, η Λέσχη Κριτικής Σκέψης Αμαλιάδας και το Βιβλιοπωλείο ΓΝΩΣΗ σας προσκαλούν σε μια λογοτεχνική βραδιά με αφορμή το μυθιστόρημα του Βασίλη Τσιράκη «Τα χρόνια ανάμεσα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης
Πλατεία Μπελογιάννη. Για τη θεματική του βιβλίου θα συνομιλήσουν οι: Ελένη Σκάβδη-Δημοσιογράφος, Μάριος Δαρβίρας- Μηχανικός/Λέσχη Κριτικής Σκέψης, Δήμητρα Λαμπροπούλου-Ιστορικός/Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο ίδιος ο συγγραφέας.
 depot

Παρουσίαση στολής Snapτσατ στο «Depot»

Το Σάββατο βράδυ θα γίνει στο «Depot club» η παρουσίαση στολής του μεγαλύτερου καρναβαλικού γκρουπ! Το «Depot» θα φροντίσει την περιποίησή σας όσο η ομάδα Snapτσατ σας υποδεικνύει την εκπληκτική στολή τους. Μετά τις 10 υποδεχτείτε μαζί τους τις Απόκριες! (Οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε ημέρα 5-8 στο depot).

rex-sidiropoulos

Ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος στο «Rex»

Ο νέος ανερχόμενος μουσικός δημιουργός και ταλαντούχος ερμηνευτής Ιορδάνης Σιδηρόπουλος, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού του δίσκου με τίτλο «Ψάχνω στο φως» με τις συμμετοχές του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ρίτας Αντωνοπούλου, αφήνει την Αθήνα και ταξιδεύει μουσικά με μια σειρά εμφανίσεων ανά την Ελλάδα. Στο πρόγραμμα του με τίτλο «Ψάχνω στο φως με τραγούδια αγαπημένα» μας παρουσιάζει τραγούδια αγαπημένων συνθετών και τραγουδοποιών συνδυασμένα με δικά του, που συγκινούν το κοινό σε κάθε του εμφάνιση, για την αμεσότητα των στίχων και τις χαρισματικές μελωδίες τους. Εμφανίζεται στη σκηνή του «Rex plus» στον Πύργο Ηλείας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 10 το βράδυ, με τη συνοδεία των μουσικών Δημήτρη Καζάνη στο βιολί και Μερόπης Βλαχογιάννη στα πλήκτρα και το ακορντεόν.

panagopoulos-korte

One Man Show από τον Χρήστο Παναγόπουλο στο «Corte»

Μετά την πρώτη επιτυχημένη εμφάνισή του, ο Χρήστος Παναγόπουλος επανέρχεται στο «Corte» στην κεντρική πλατεία Πύργου για ένα Unplugged One Man Show… Ελληνικό και ξένο, Pop/Rock και πολλά ακόμα είδη μουσικής, το Σάββατο στις 10 το βράδυ. Μην το χάσετε!

block-365 

Greek city στο «365 Block»

Στο «365 Block» η ελληνική μουσική έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, για αυτό και τα Σάββατα πλέον είναι αφιερωμένα σε αυτήν. Η καθιερωμένη ελληνική βραδιά της πόλης έχει πλέον μόνιμο χώρο στις νύχτες μας, και αυτό έχει εξασφαλιστεί και με το Γιάννη Φουρνομίτη που έχει τη θέση του στα decks! Μετά τις 11 εσείς τι έχετε κανονίσει..

 premiera

Γνήσιες λαϊκές φωνές στην πίστα του «Premiera»

Αυτό το Σάββατο, όπως και κάθε Σάββατο, γνήσιες λαϊκές φωνές ανεβαίνουν στη πίστα του «Premiera» και την ανατινάζουν. Μη το χάσεις αν ξέρεις να διασκεδάζεις. Μπουζούκια μόνα στα Σάββατά μας! Μετά τα μεσάνυχτα ελάτε να σας κάνουν παρέα οι: Γιώργος Σαλέμης, Γιάννης Τσίλης, Αγγελική Δημοπούλου και Ερίντα Δήμα.

sinner-saturday-4-2

Παρασκευή-Σάββατο.. τα βράδια σου είναι «Sinner»

Η διασκέδαση χτυπά κόκκινο απόψε στο «Sinner» με το καθιερωμένο πλέον «Sinner Saturday»! Dj o Γιάννης Μπουσούτης ο οποίος  εκτινάσσει και απόψε τα decks!

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος