FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 04-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

«Πάμε μπουζούκια» και αυτό το Σάββατο. Το «Τετράστιχο Live Theatre» είναι εδώ με ανανεωμένο πρόγραμμα και ανεβασμένη διάθεση και εγγυάται μια υπέροχη βραδιά για εσάς και την παρέα σας! Από τις 11:30 το βράδυ του Σάββατου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τετράστιχο»!

«From Ice To Life» στο «Mokai»

Μια μοναδική βραδιά σας περιμένει αυτό το Σάββατο 4 Νοεμβριου στο «Mokai Bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο dj Giwrgos Tzivas για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

Saturday Nightstories στο “Melrose”

Νυχτερινές Σαββατιάτικες ιστορίες σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο “Melrose Rock Bar”! Ο Mίμης, η Σάντρα & η Ηρώ σας κρατούν συντροφιά, διηγούνται και ακούνε! Στα decks η μοναδική Iro Riga η οποία θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα.

«Saturday Night» στο «Mercado Bar»

Αυτό το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο η ταράτσα του Sherlock σας περιμένει για να χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Πυλαρινός-Χατζηγιάννη ζωντανά στο «Δημοτικό»

Κάθε Σάββατο βράδυ το μεζεδοπωλείο-εστιατόριο «το Δημοτικό» στον Πύργο σας περιμένει με ζωντανή μουσική με τους Χρήστο Πυλαρινό και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Ανανεωμένο μενού, ανανεωμένος χώρος και πολλές διαφορετικές βραδιές τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας… Ο καιρός άλλαξε και «το Δημοτικό» είναι ανοιχτό για τα πιο ζεστά βράδια του φετινού χειμώνα!

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος