FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 4 Αυγούστου

Ημερομηνία: 04-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Αλέκος Ζαζόπουλος & Droulias Brothers live στο «ΘΕΑ»

Το «ΘΕΑ» στην Κουρούτα υποδέχεται έναν ακόμα καλλιτέχνη. Αυτήν την φορά θα είναι μαζί σας ο Αλέκος Ζαζόπουλος, μια γνήσια λαϊκή φωνή με καταξιωμένη πορεία στο λαϊκό τραγούδι, σε μια γνήσια ελληνική βραδιά όπως το «ΘΕΑ» ξέρει και μπορεί να σας κάνει να περνάτε καλά. Μαζί του θα είναι και οι Droulias Brothers για έναν πιο δυνατό συνδυασμό διασκέδασης. Σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 4 Αυγούστου. Μην λείψει κανείς.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στο «White Island»

Αυτό το Σάββατο 4 Αυγούστου ο γνωστός και πολύ πετυχημένος dj Μιχάλης Τσαουσόπουλος σας περιμένει στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα για να σας ξεσηκώσει όπως μόνο αυτός ξέρει με την καλύτερη μουσική. Εσείς θα λείπετε;

«Σόδομα & Γόμαρα» στο «JOJO Beach Bar»

Αυτό το Σάββατο 4 Αυγούστου τα «Σόδομα & Γόμαρα» έρχονται στο «JOJO beach bar» με τον Konstantino Kritiko στα Dexx. Μια από τις καλύτερες ελληνικές βραδιές που πρωταγωνιστεί στην Αθηναϊκή νύχτα και στο «Voodoo Bar-Restaurant» σας περιμένει στην παραλία της Κουρούτας. Μην το χάσετε.

Saturday Night στο «Breeze Summer Club»

Βράδυ Σαββάτου και το «Breeze Summer Club» στο Κατάκολο σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και ανεβασμένη διάθεση.

Cocktail Night στον «Κήπο Cafe»

Αυτό το Σάββατο 4 Αυγούστου ο «Κήπος Καφέ», στη στοά στη Μιαούλη 3 στον Πύργο, σας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Εσείς θα λείπετε;

Πανηγύρι στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας με Αγάθη & Γ.Δημητρόπουλο

Αυτό το Σάββατο 4 Αυγούστου η Αγάθη & ο Γ.Δημητρόπουλος θα βρίσκονται για να σας διασκεδάσουν στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας. Ο χώρος διεξαγωγής του πανηγυριού είναι η Παραλία Γιαννιτσοχωρίου. Την διοργάνωση την έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός σύλλογος «Γιαννιτσοχώρι».

Saturday Night στο «Jo Club»

Μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι σας περιμένει αυτό το Σάββατο 4 Αυγούστου στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης. Μαζί σας θα είναι ο dj Giorgos Konstantopoulos ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες και καλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος