FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 30 Ιουνίου

Ημερομηνία: 30-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Χρήστος Χολίδης στο «ΘΕΑ»

Ο αγαπητός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, με την ευρηματική του σκηνική παρουσιά και την χαρακτηριστική του ερμηνεία, έρχεται αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου στο «ΘΕΑ» στην Κουρούτα για να σας ξεσηκώσει σε ένα υπέρλαμπρο πρόγραμμα που κανείς δεν θέλει να χάσει. Όλες οι μεγάλες του επιτυχίες σας ανεβάζουν μια προς μια και εκπληρώνουν την υπόσχεση των διοργανωτών για το ομορφότερο καλοκαίρι που ζήσατε ποτέ.

Grand opening στο «Island»

Αυτό το καλοκαίρι ξεκινάνε στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα παίζοντας τις πιο γνωστές επιτυχίες του καλοκαιριού και σας υπόσχονται ένα μοναδικό show που θα σημάνει και την αρχή της φετινής καλοκαιρινής σεζόν. Μην το χάσετε.

Keep It Secret στο «JOJO Beach Bar»

Ένα νέο πάρτι έρχεται και κάνει δυναμική είσοδο στην νυχτερινή διασκέδαση στην παραλία της Κουρούτας στο «JOJO beach bar». Δροσιστικά cocktails και ξεσηκωτικές επιτυχίες και dance show από την Elina Bekakou θα κάνουν το πιο όμορφο συνδυασμό για την βραδινή σας έξοδο. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο με πολλές εκπλήξεις. Resident dj ο Sakis Grillas. Μην λείψει κανείς.

Opening Party στο «Thalassa»

Το opening party του «Thalassa sky bar» στο Ματζάκουρα σημαίνει και την αρχή του καλοκαιριού. Αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου σας περιμένουν για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη  χορό και τραγούδια. Εσείς θα λείπετε;

Saturday Night Grooves στο «Gotham Roof» από τον dj Kallahan

Αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου ο γνωστός dj Kallahan θα είναι κοντά σας στην ταράτσα του  «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο για να σας κρατήσει συντροφιά με ξεχωριστές μελωδίες. Εσείς θα λείπετε;

Ο dj Giannis Kokkalis στα decks του «Thalassa beach-bar»

Αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου o dj Giannis Kokkalis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες θα βρίσκεται στο «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα! Σας περιμένουν λίγο μετά τις 11 μ.μ. για ένα μοναδικό Σαββατόβραδο. Μην λείψει κανείς.

Cocktail Night στο «Libro»

Βράδυ Σαββάτου και το «Libro afternoon bar», στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος