FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 28 Απριλίου

Ημερομηνία: 28-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Drink & Roll στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου  το «Drink & Roll» σας παρουσιάζει για μια βραδιά και μόνο τον Κώστα Βασάλο. Ο παίκτης του ελληνικού περσινού «Survivor» που έκλεψε τις εντυπώσεις θα βρίσκεται στο «Mokai bar» στον Πύργο καλεσμένος του πιο ανατρεπτικού πάρτι της πόλης. Μην το χάσετε.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

«Central Saturdays» στο «Central»

Αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Sou Πα… Mou πες στο «Suite»

Ένα νέο πάρτι έχει έρθει και κάνει δυναμική είσοδο στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης στο «Suite Café-bar» και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου. Εσείς κάντε την αφιέρωσή σας καθώς το κέφι ανεβαίνει. Ηοsted by Petros Trivizas & Panos Mantas.

«Aperol Spritz» Afternoon Party στο «My Friend’s»

Αυτό το Σάββατο 28 Μαρτίου το «My Friend’s» στη Γαστούνη σας προσκαλεί σε ένα απογευματινό πάρτι με διάφορες γεύσεις από τo «Aperol Spritz». Μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας ανεβάσει το κέφι με τις μουσικές του επιλογές.

Kingdom Saturday στο «Kingdom»

Ένα μοναδικό πάρτι σας περιμένει αυτό το Σάββατο 28 Απριλίου στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis για να σας ανεβάσει την διάθεση, όπως μόνο αυτός ξέρει, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος