FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 25 Μαρτίου

Ημερομηνία: 25-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

deus-simos-ares

Ο Simos Ares στα decks του «Deus»

Ήρθε η ώρα για το 4ο πάρτυ ηλεκτρονικής μουσικής με γεύση βινυλίου στο «Deus Ex Musica» με καλεσμένο τον Simos Ares! Ο Σίμος Αρές ζει στην Αθήνα και από το 1998 παίζει την αγαπημένη του μουσική συλλέγοντας δίσκους από σχεδόν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής Dnb, Breaks, Acid & Chicago House & Techno. Στα τέλη του 2009 μπήκε στην οικογένεια του Cannibalradio.com έως και τώρα με την εβδομαδιαία ζωντανή εκπομπή του «The Raving Shoe». Μετά από 10 περίπου χρόνια περιπλανήσεων σε γνωστά club της Αθήνας και εκτός: Les Files De Paris, Six d.o.g.s., Astron Bar, Maze, Senza, Ρομάντσο, Inbox, Loop… όπως και στο Rave Parade, Bloom, Greek Techno Rebels και στο πλευρό Dj’s όπως Stranger, Kwartz, Dave Clarke, Mark Reeve, Christian Smith, Tom Hades, Snuffo, Psyk, Johannes Volk, κάνει τα πρώτα του βήματα στην παραγωγή έχοντας ήδη ένα release στη Γαλλική δισκογραφική Da-traxx.

Απολαύστε τον την Παρασκευή στις 10:30 στο «Deus Ex Musica»! Προηγείται εξαιρετικό warm up από τον δικό μας Johnny Kintz.

my-friends-stand-up-comedy

Stand up comedy στο «My Friend’s»

Tο πιο ξεκαρδιστικό couple therapy της χρονιάς, έρχονται στο «My Friend’s» στη Γαστούνη με μία μοναδική παράσταση το Σάββατο λίγο μετά τις 10μ.μ. Μετά την επιτυχημένη πορεία της παράστασης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα και τα απανωτά sold out και στο Θέατρο Αθήναιον, η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης, δύο κωμικοί µε μακροχρόνια πορεία στο stand up comedy, παρουσιάζουν τα νέα τους κείμενα… δείξε μου τον φίλο σου, σε μια πρωτοπόρα παράσταση.

proskhnio-premiera-parastasi-erotevmeno-saixpir-1

“Ερωτευμένος Σαίξπηρ”

Άλλος ενας “Ερωτευμένος Σαίξπηρ”, από την Ομάδα Θεάτρου “ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ”, απόψε στις 9:30 μ.μ. στο θέατρο “Απόλλων”..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος