FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 24 Μαρτίου

Ημερομηνία: 24-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Cabaret»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου  στο «Cabaret Stage Bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή! Μην το χάσετε.

Argy & Andreas from «Nightstalker» on decks στο «Deus Ex Musica»

Αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου το «Deus Ex Musica» υποδέχεται τους μπροστάρηδες της μεγαλύτερης ελληνικής heavy rock μπάντας «Nightstalker», τους Αργύρη και Αντρέα, στην θέση του dj, σε ένα ταξίδι ροκ πανδαισίας και όχι μόνο. Μην λείψει κανείς.

Saturday Night στο «Mercado»

Αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Μην λείψει κανείς.

Ο Γιάννης Τσίλης στο «Libro»

Αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Τσίλης θα βρίσκεται στο «Libro afternoon bar», στον Πύργο για να σας ανεβάσει την διάθεση με γνωστές επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι από τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Alcatraz στο «Deko»

Αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου ένα από τα καλύτερα πάρτι της χρονιάς σας περιμένει στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο dj Alex Psi όπου υπόσχεται να σας ανεβάσει το κέφι με επιτυχίες του παρελθόντος. Guest bar woman η Tonia Tsavou.

«Aperol Spritz» Afternoon Party στο «My Friend’s»

Αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου το «My Friend’s» στη Γαστούνη σας προσκαλεί σε ένα απογευματινό πάρτι με διάφορες γεύσεις από τo «Aperol Spritz». Μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας ανεβάσει το κέφι με τις μουσικές του επιλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος