FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 24 Ιουνίου

Ημερομηνία: 24-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Με τις φωτιές του Άι Γιαννιού

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ήλιδας σάς προσκαλεί στο παραδοσιακό πανηγύρι που διοργανώνει αυτό το Σάββατο, 24 Ιουνίου (του Άι Γιάννη του Ριγανά ή Κλήδονα), στο Παλούκι, στις 9 μ.μ. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Στέφανος Φίλος (βιολί), Χαρούλα Τσαλπαρά (ακορντεόν, τραγούδι), Μαρίνα Καλλιαντάση (τραγούδι), Θεοδώρα Αθανασίου (κιθάρα, τραγούδι), Δημήτρης Μπρέντας (κλαρίνο), Γιάννης Νιάρχος (τραγούδι), Λουκάς Μεταξάς (κρουστά). Ελάτε όλοι, μεγάλοι και μικροί, να χορέψουμε παρέα και να διώξουμε το κακό -όπως λένε- πηδώντας τις φωτιές, που θα ανάψουμε με τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια!

Dance LifeSteps Αcademy: Η μεγάλη χορευτική παράσταση

Η Ακαδημία Αθλητικού Χορού «Dance LifeSteps», παρουσιάζει το Σάββατο 24 Ιουνίου, ένα υπέροχο ταξίδι με χορογραφίες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Πύργου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους! Να είστε όλοι εκεί!

3 χρόνια Πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Μακρίσια»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος αισίως κλείνει 3 χρόνια ενεργός με πολλές δραστηριότητες πολλές χαρές ,συγκινήσεις και πάντα για το καλό του χωριού. Έτσι λοιπόν διοργανώνει το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στην κεντρική πλατεία Μακρισίων μια λαϊκή μουσικοχορευτική βραδιά με ορχήστρα, με πολύ φαγητό, ποτό και πολύ χορό και σας περιμένει να διασκεδάσετε!

Season opening στο «Μπλε»

Για ένα ακόμα καλοκαίρι το «Μπλε» στην Κουρούτα σας υποδέχεται για να περάσετε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές. Ελάτε αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου και ώρα 23:30 μ.μ. Έχουν ετοιμάσει για εσάς ένα μοναδικό show που δεν γίνεται να χάσετε!

Ο Marios Koborozos στο «Thalassa»

Αυτό το Σάββατο ο Μάριος Κομπορόζος θα βρίσκεται στο «Thalassa beach bar» στην Κουρούτα. Παρουσιάζει ο dj Nikos Panagoulias.

Opening Party στο «Thalassa»

Το opening party του «Thalassa sky bar» στο Ματζάκουρα σημαίνει και την αρχή του καλοκαιριού. Αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου σας περιμένουν. Εσείς θα λείπετε;

Closing Party στην «Palaia Agora»

Με πάταγο θα σας αποχαιρετήσει και την φετινή σεζόν η «Palaia Agora». Σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου στο μεγάλο Closing Party. Μην το χάσετε!

Το Διαμάντι & το Κήτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχ. Ήλιδας

«Μια ώρα με τον Μποστ ή το Διαμάντι και το κήτος»

Η Θεατρική Ομάδα ερασιΤΕΧΝΕΣ προσκαλεί το θεατρόφιλο κοινό το Σάββατο 24 Ιουνίου και ώρα 21.00 στο Τατάνειο Αμαλιάδας στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΒΑΛ ΑΡΧ. ΗΛΙΔΑΣ, στην  Κωμωδία του Λεωνίδα Τσίπη: «Μια ώρα με το Μπόστ η Το Διαμάντι και το κήτος» από την θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΟ Παραμυθιάς, με δωρεάν είσοδο.

Παίζουν:

Φαύστα: Μαρία Αναγνωστοπούλου / Γιάννης: Αλέξανδρος Γιάγκας / Μήδεια: Ναυσικά Λατσού / Φώτης/παπά-Φώτης: Νίκος Τσες / Μαρία Πενταγιώτισσα: Ματίνα Τζάκου Ιάσονας/Τζέισον: Γιάννης Δημάκας / Ιουλιέτα: Τάνια Δημάκα

Σκηνοθεσία –Σκηνικά – κουστούμια: συλλογικά ΘΕΑΤΟ

Μουσική (πρωτότυπη): Βασίλης Δόσης

φροντιστήριο: Όλγα Σούρσου

Λίγα λόγια για το έργο:

Πρόκειται για μια σάτιρα που στοχεύει να εμφανίσει πάνω στη σκηνή τον μικροαστό μας εαυτό, τον καθωσπρεπισμό και την υποκρισία, τον νεοπλουτισμό και την ξενομανία μας μα και να αποδομήσει κοινωνικά στερεότυπα, πολιτικό σύστημα, κράτος και εκκλησία μα και να εξυψώσει πανανθρώπινες αξίες όπως την πολύτιμη αγάπη, την ανιδιοτελή φιλία και την συντροφικότητα.

Βασισμένο στα θεατρικά έργα του ΜΠΟΣΤ και κρατώντας τον χαρακτηριστικό 15σύλλαβο, συνδεδεμένα με μαεστρία από τον συγγραφέα Λεωνίδα Τσίπη καταφέρνει να αποτυπώσει στην σκηνή την σάτιρα, το γέλιο αλλά και να μας φέρει μπροστά σε αρχέγονα ερωτήματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος