FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 23 Ιουνίου

Ημερομηνία: 23-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο dj Doros Panayides στα decks του «Thalassa beachbar»

Αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου o dj Doros Panayides ο οποιος θα επιλέξει για εσάς τις καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες θα βρίσκεται στο «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα! Σας περιμένουν λίγο μετά τις 11 μ.μ. για ένα μοναδικό grand opening. Resident dj o Giannis Fournomitis. Μην λείψει κανείς.

Η Μπέλα Μέρη στο «ΘΕΑ»

Η Μπέλα Μαίρη, η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή διασκευάζοντας τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, έρχεται στο «ΘΕΑ» στην Κουρούτα αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου για να σας ξεσηκώσει σε ένα υπέρλαμπρο ξεκίνημα που κανείς δεν θέλει να χάσει. Μαζί της θα είναι ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής Πάνος Βαβίλης ο οποίος ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες. Σας περιμένουν για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην το χάσετε.

Grand Opening στο «JoJo Beach Bar»

Ένα μοναδικό grand opening σας περιμένει στο «JoJo Beach Bar», στην Κουρούτα αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου. Δροσιστικά cocktails και ξεσηκωτικές επιτυχίες από τον dj Niko Halkousi και dance show από την Elina Bekakou θα κάνουν το πιο όμορφο συνδυασμό για την βραδινή σας έξοδο. Resident dj ο Sakis Grillas. Μην λείψει κανείς.

Opening party στο «Liquid Club»

Το opening party του «Liquid Club» σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού για όσους αγαπάνε τη διασκέδαση. Είναι η συνύπαρξη της παρέας, των βραδιών με χαρά, πάθος και μουσική. Των event που σας έκαναν να ξεπεράσετε την καθημερινότητα, όσο δύσκολη κι αν είναι. Αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου σας περιμένουν και φέτος για μια αξέχαστη βραδιά.

Drink & Roll στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου το «Drink & Roll», το πιο ανατρεπτικού πάρτι της πόλης, σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Saturday Night στο «Mercado»

Αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου θα είναι το τελευταίο πριν το closing party και ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Μην λείψει κανείς.

O dj Κallahan στο «Sherlock Roof Bar»

Αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου το «Sherlock all day bar» σας περιμένει στην ταράτσα του και σας υπόσχεται ένα βράδυ με πολλές γεύσεις, μουσική και χορό. Τα decks αναλαμβάνει ο dj Κallahan, ο οποίος αναμένεται να σας ξεσηκώσει με τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του.

Cocktail Night στο «Libro»

Βράδυ Σαββάτου και το «Libro afternoon bar», στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος