FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 21-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

Αυτό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου το αγαπημένο σας στέκι το «Τετράστιχο» ανοίγει τις πόρτες του και σας προσκαλεί σε μια κλασική ελληνική βραδιά, σε ένα αξέχαστο opening, με πολλές καινούριες παρουσίες που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Ο Vlassis Kounadis στο «Mokai»

Μια μοναδική βραδιά σας περιμένει αυτό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο «Mokai Bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο dj Vlassis Kounadis για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Εσείς θα λείπετε;

Dj Nigma vs Greek Me Up στην «Palaia Agora»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει αυτό Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην «Palaia Agora» στον Πύργο. Ο παραγωγός των επιτυχιών (harem/Φυτίλι/Τι του βρηκες) dj Nigma θα είναι μαζί σας για ένα μοναδικό dj set. Επίσης θα είναι οι djs Sakis Mastorakis  και Nikos Marinopoulos για να επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ion:as & friends live στο «Deus Ex Musica»

To «Deus Ex Musica» αυτό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου υποδέχεται τον ion:as (Picknik Recordings/12 Tones/UK), μαζί με τους JnPlanetree (Dance Wonderground Productions/Vanilla radio) και Constantino M (Theory of Sound) για το καθιερωμένο ραντεβού με τους φάνς της ηλεκτρονικής μουσικής.

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο η ταράτσα του Sherlock σας περιμένει για να χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος