FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 21 Ιουλίου

Ημερομηνία: 21-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Grand Opening στο «Casablanca»

Κάτι νέο ήρθε που έλειπε, για να γεμίσει τις νύχτες σας με αξέχαστες στιγμές στην Κουρούτα. Το «Casablanca Summer Club» είναι εδώ και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 21 Ιουλίου για ένα μοναδικό opening. Μαζί σας θα είναι οι djs John Bousoutis και Loukman. Μην το χάσετε.

Keep It Secret στο «JOJO Beach Bar»

Ένα νέο πάρτι ήρθε και κάνει πάταγο στην νυχτερινή διασκέδαση στην παραλία της Κουρούτας στο «JOJO beach bar». Δροσιστικά cocktails, ξεσηκωτικές επιτυχίες και dance show θα κάνουν το πιο όμορφο συνδυασμό για την βραδινή σας έξοδο. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο με πολλές εκπλήξεις. Resident dj ο Sakis Grillas. Μην λείψει κανείς.

Saturday Night στο «Breeze Summer Club»

Βράδυ Σαββάτου και το «Breeze Summer Club» στο Κατάκολο σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και ανεβασμένη διάθεση.

Jagermeister Party στο «White Island»

Το Jägermeister σας καλωσορίζει στο επίσημο πάρτυ με το κλουβί αποκλειστικά στο μεγαλύτερο club της Κουρούτας το «White Island Summer Club». Το Jägermeister είναι ένα ιδιαίτερο ποτό και αποτελεί μια άλλη επιλογή γι’ αυτούς που θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Για αυτό μην χάσετε αυτό το Σάββατο 21 Ιουλίου το απόλυτο πάρτυ ξεφαντώματος γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές και μην αποκαλύψετε ποτέ οτιδήποτε δείτε σε αυτό το party! Απλά ζήστε το!

Ο dj Andreas Myrtai στο «Lalas Village»

Αυτό το Σάββατο 21 Ιουλίου ο γνωστός dj Andreas Myrtai θα βρίσκεται στο «Lalas Village» για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές σε ένα άκρως βραδινό καλοκαιρινό πάρτι. Μην λείψει κανείς.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος στο «ΘΕΑ»

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ένα αναμφισβήτητο ταλέντο του ελληνικού τραγουδιού και νικητής του «Rising Star», ο πιο ανερχόμενος καλλιτέχνης στο είδος του έρχεται αυτό το Σάββατο 21 Ιουλίου στο «ΘΕΑ» στην Κουρούτα. Μαζί του θα είναι και ο αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Βαβίλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος