FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 20-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο βράδυ η ταράτσα του «Sherlock» σας περιμένει για να σας χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο αφού διάφοροι djs επιλέγουν για εσάς τις μεγαλύτερες και καλύτερες ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες.

Saturday Night στο «Mercado Bar»

Αυτό το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

«Golden Greek Μπάχαλο» στο «Central»

Αυτό το Σάββατο 20 Ιανουαρίου μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

«Πάμε μπουζούκια» και αυτό το Σάββατο. Το «Τετράστιχο Live Theatre» σας περιμένει για μια υπέροχη βραδιά για εσάς και την παρέα σας! Τραγουδούν οι: Ηρακλής Φάμελος, Πάνος Χατζηλαζαρίδης, Μαρκέλλα Βαρβαρέσου και Βασιλική Ζαγορίτη. Από τις 11 μ.μ. του Σάββατου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τετράστιχο»!

Λαϊκό ξεφάντωμα στο «Premiera»

Άλλο ένα λαϊκό ξεφάντωμα πάνω σε πίστες και τραπέζια έρχεται να αναστατώσει το Σάββατό σας. Αυτό το Σάββατο 20 Ιανουαρίου το «Premiera live» πρωταγωνιστεί στη διασκέδασή σας με το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα στο νομό. Τραγουδούν οι: Άγγελος Σαμαντάς, Σάκης Αρώνης, Βάσια Ντέκα και Δήμητρα Λυμπέρη.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 20 Ιανουαρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος