FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 02-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι String Demons στην Τελετή Έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους.

Με διασκευές που ξεκινούν από τον Bach, τον Vivaldi, τον Χατζιδάκι και φτάνουν μέχρι τον Βαμβακάρη, τον Τσιτσάνη, τους Iron Maiden, ακόμη και την εκκλησιαστική μουσική, οι δαίμονες της χορδής, οι String Demons, είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν το κοινό στην επετειακή τελετή έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους.

Lostra-Back to Basics vol II στο «Deus»

Το «Deus Ex Musica», Κολοκοτρώνη 13 & Διάκου στον Πύργο, υποδέχεται και παρουσιάζει για δεύτερη φορά, το Lostra αυτό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου σε μια «Back to basics» βραδιά. O Lostra, κατά κόσμον Κώστας Σπυρόπουλος παραμένει ενεργός πίσω από τα decks συνδυάζοντας διάφορες πτυχές της House και της Techno.  Εσείς θα λείπετε;

Greek To Me στο «Mokai Bar»

Μια μοναδική ελληνική βραδιά σας περιμένει και αυτό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο «Mokai Bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο dj Giwrgos Tzivas για να σας ξεσηκώσει με τις καλύτερες ελληνικές επιτυχίες. Εσείς θα λείπετε;

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

«Πάμε μπουζούκια» και αυτό το Σάββατο. Το «Τετράστιχο Live Theatre» είναι εδώ με ανανεωμένο πρόγραμμα και ανεβασμένη διάθεση και εγγυάται μια υπέροχη βραδιά για εσάς και την παρέα σας! Τραγουδούν οι: Ηρακλής Φάμελος, Πάνος Χατζηλαζαρίδης, Μαρκέλλα Βαρβαρέσου και Βασιλική Ζαγορίτη. Από τις 11:30 το βράδυ του Σάββατου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τετράστιχο»!

Λαϊκό ξεφάντωμα στο «Premiera»

Άλλο ένα λαϊκό ξεφάντωμα πάνω σε πίστες και τραπέζια έρχεται να αναστατώσει το Σάββατό σας. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το «Premiera live» πρωταγωνιστεί στη διασκέδασή σας με το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα στο νομό. Τραγουδούν οι: Άγγελος Σαμαντάς, Σάκης Αρώνης, Βάσια Ντέκα και Δήμητρα Λυμπέρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος