FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 17-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Corte»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο «Corte café-bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου και σας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Τρελό θα μ’ έχεις» σε στίχους Δημήτρη Πάτσιου και μουσική Γιώργου Γιαννικόπουλου. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή! Μην λείψει κανείς.

Masque Party στον “Κήπο”

Ο «Κήπος Καφέ», στη στοά στη Μιαούλη 3 στον Πύργο, σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου για ένα μοναδικό μασκέ πάρτι. Ντυθείτε, μασκαρευτείτε και πηγαίνετε να διασκεδάσετε με την παρέα σας.

Carnival Dance Party στο «Επαρχείον» από την «Χοροκίνηση»

Το ωραιότερο και μεγαλύτερο latin πάρτι έφτασε και σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο «Επαρχείον» μετά τις 8 το βράδυ με μουσικές, τραγούδια, χορούς, αποκριάτικα κουστούμια και πολύ καλή διάθεση. Στην διοργάνωση φέτος είναι και το φροντιστήριο «Πυξίδα».

Surrealist Kitsch Party στο «Melrose»

Αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το «Melrose Rock Bar» στον Πύργο σας περιμένει για να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει, να μεταμφιεστείτε, να βαφτείτε και να προετοιμαστείτε για μια πιο… αλλόκοτη βραδιά. Μαζί σας θα είναι η μοναδική Iro Riga η οποία θα επιλέξει για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες.

Saturday Night στο «Mercado»

Αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Μην λείψει κανείς.

Superhero Party στο «Gotham»

Αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο σας προσκαλεί σε μια βραδιά μεταμφιέσεων. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μεταμφιεστείτε στον αγαπημένο σας ήρωα και να πάτε να διασκεδάσετε.

Premium Cocktails & Wine στο «Cabaret Urban Bar»

Μια βραδιά γεμάτη μοναδικές γεύσεις από κοκτέιλ και κρασί σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουάριου στο «Cabaret Urban Bar» στην οδό Μαθιού 1 & Κοραή στην Κεντρική πλατεία Πύργου σε έναν καινούργιο χώρο που θα αγαπήσετε.

Live μουσική στο «Νηπιαγωγείο»

Αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το ρακομελάδικο το «Νηπιαγωγείο» στον Πύργο σας περιμένει λίγο μετά τις 9.30 μ.μ. για ένα μοναδικό live από τους: Γιώργο Βόσσο σε τραγούδι-κιθάρα, Γωγώ Αντωνοπούλου στο τραγούδι, Δημήτρη Τσαουσάκη στο ηλεκτρονικό μπάσο και τον Φώτη Αθανασόπουλο στα κρουστά.

Men As Women-Women As Men στο «Deus»

«Η ωριμότητα του ανθρώπου είναι να ξαναβρεί τη σοβαρότητα με την οποία έπαιζε όταν ήταν παιδί». Με βάση αυτή την έκφραση και με περίσσεια διάθεση για χορό, το «Deus Ex Musica» στον Πύργο (Κολοκοτρώνη 13 & Διάκου) σας περιμένει όλους αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, για να ξορκίσετε τους δαίμονες της αστείας σοβαροφάνειας, ντυμένοι σαν το αντίθετο φύλο. Μην λείψει κανείς.

Masque Disco Party vol II στο «Bardoo»

Ένα διαφορετικό αποκριάτικο πάρτι μασκέ σας περιμένει αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο «Bardoo»! Δεν χρειάζονται στολές, ούτε μάσκες, ούτε περούκες αλλά φαντασία στο βάψιμο προσώπου. Εσείς θα λείπετε;

Disco Night στο «X99»

Απόψε το «Χ99» στην πλατεία Ανδραβίδας σας περιμένει για μια μοναδική disco βραδιά γεμάτη μουσική, τραγουδι και πολύ χορό. Μην λείψει κανείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος