FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 17 Ιουνίου

Ημερομηνία: 17-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Opening season στο «Αίθριον»

Στον μουσικό κήπο του «Αίθριον» στα Καλακέικα ανθίζει η διασκέδαση, ξεκινώντας δυναμικά την φετινή σεζόν αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου. Το αγαπημένο μας «Αίθριον» μας ετοιμάζει και φέτος πολλές εκπλήξεις. Εσείς θα λείπετε;

Opening party στο «Liquid Club»

Το opening party του «Liquid Club» σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού για όσους αγαπάνε τη διασκέδαση. Είναι η συνύπαρξη της παρέας, των βραδιών με χαρά, πάθος και μουσική. Των event που σας έκαναν να ξεπεράσετε την καθημερινότητα, όσο δύσκολη κι αν είναι. Αυτό το Σάββατο σας περιμένουν και φέτος για μια αξέχαστη βραδιά.

Season opening στο «ΘΕΑ»

Αυτό το καλοκαίρι ξεκινάνε με την παράγκα. Δροσερά cocktails, εξωτικές γεύσεις, μουσικές που σας ταξιδεύουν περιμένουν εσάς και τη παρέα σας κάθε βράδυ για να τα απολαύσετε εκεί που σκάει το κύμα. Πού αλλού, στο «ΘΕΑ» από αυτό το Σάββατο λίγο μετά τις 9 μ.μ. Καλό καλοκαίρι!

Μainsteam Νight στο «Mercado bar»

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και αυτό το θα είναι μαζί σας στο «Mercado bar» ο Dj Paulos Peskelidis για να σας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά…

Μουσική Διαδρομή 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Έφτασε άλλη μία χρονιά στο τέλος της…!!!Σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 8μ.μ για τις μουσικές τους επιδείξεις και την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ να τραγουδήσετε όλοι μαζί με τα παιδιά!!Θα είναι μεγάλη τους χαρά να σας έχουν για άλλη μια χρόνια κοντά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος