FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 12 Αυγούστου

Ημερομηνία: 12-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

1η Λευκή νύχτα στην Αμαλιάδα

Αυτό το Σάββατο ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας διοργανώνει την 1η Λευκή Νύχτα. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8 μ.μ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και θα κάνουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις. Μεγάλες προσφορές θα έχουν και οι καφετέριες, ψησταριές, πιτσαρίες κ.α

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

7:30μ.μ: Πλατεία Λαζαράκη 4ο Τουρνουά Ping-Pong Βασίλης Βασιλικιώτης

8:00 μ.μ: στο κέντρο της πόλης Ξυλοπόδοροι & Clown “X-Saltimpagos” διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους

9:00 μ.μ: Πλατεία Μπελογιάννη τ ο Γυμναστήριο «Αθλοκίνηση» σε θεαματικές χορογραφίες

9:30μ.μ: Πλατεία Μπελογιάννη συναυλία με το συγκρότημα «Smokin Head»

9:45 μ.μ: Πλατεία Αγ. Αθανασίου 1η Επίδειξη Μόδας

10:00μ.μ: Εξω από το Δικαστικό Μέγαρο Συναυλία Θεολόγος Αναγνωστόπουλος Live Band

12:00 μ.μ.: Πλατεία Λαζαράκη συναυλία Γιάννης Βαρδής – Γιώργος Λιανός.

Σαββατοκύριακο με…«Καραμέλες Ούζου»

Η σπαρταριστή κωμωδία «Καραμέλες Ούζου» του Ηλείου Γιάννη Γαλανόπουλου και στην οποία πρωταγωνιστούν ο Σταύρος Νικολαΐδης και ο Δημήτρης Καμπόλης,μετά την πρεμιέρα της Πέμπτης στο Σταφιδόκαμπο, συνεχίζει το ταξίδι της. Αυριο Σάββατο 12 Αυγούστου στην Βάρδα στην Πλατεία Ελευθερίας, με είσοδο ελεύθερη, και την Κυριακή 13 Αυγούστου στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας στο θέατρο Δρούβα, (είσοδος 8 ευρώ).

8ο  Φεστιβάλ Δάφνης: Ιππική έκθεση στη Δάφνη Ηλείας

Η Ιππική έκθεση είναι μια από τις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν αυθόρμητα και καθιερώθηκε στο Φεστιβάλ Δάφνης. Η ανταπόκριση του κόσμου δείχνει την αγάπη με τα άλογα και σε συνεργασία με τον Ιππικό Σύλλογο Ανδραβίδας θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα υπέροχα αυτά ζώα, τα παιδιά θα έρθουν σε μια εγγύτερη επαφή μαζί τους και όλοι θα απολαύσετε τις δοκιμασίες και επιδείξεις. Η επίδειξη θα γίνει αυτό το Σάββατο στις 7 μ.μ στο Κτήμα Ξυδιά.

 

Οι djs Tasos Gavriliadis & Kostas Masouras στο «White Island» στη Κουρούτα

Ακόμα ένα συναρπαστικό Σαββατόβραδο υπόσχεται η ομάδα του «White Island» με τον Taso Gavriliadi & Kosta Masoura στα decks!

Οι djs Nikos Panagoulias & Giannis Fournomitis στο «Thalassa beach-bar» στη Κουρούτα

Το «Thalassa beach-bar» στη Κουρούτα υποδέχεται τους djs Nikos Panagoulias & Giannis Fournomitis για μια “sod out” βραδιά!

Πανηγύρι των Νεοχοριτών Ολυμπίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωριτών Ολυμπίας σας προσκαλεί στο πανηγύρι του χωριού που θα γίνει αυτό το Σάββατο 12 Αυγούστου στην παραλία του Νεοχωρίου. Λαϊκό και δημοτικό τραγούδι με το  συγκρότημα «Μορφές». Θα είναι μια αξέχαστη βραδιά με γουρνοπούλα , σαλάτες, μπύρες και  άλλα αναψυκτικά. Σας περιμένουν.

«Σινεμά στις πλατείες»

Η Κλάρα και το μυστικό των αρκούδων, στη Δίβρη

Συνεχίζονται οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους θα γίνει στη Δίβρη στο Δημαρχείο με την ταινία «Η Κλάρα και το μυστικό των αρκούδων» του Tobias Ineichen (Ελβετία-Γερμανία 2012, ECO Δίβρης)

 

Ο Γιώργος Μάγκας live στα Διάσελλα

Αυτό το Σάββατο 12 Αυγούστου ο αγαπητός Γιώργος Μάγκας θα βρίσκεται στα Διάσελλα. Με την συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου ο Γιώργος Μάγκας επιστρέφει και υπόσχεται μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι.

Αντιρατσιστικό φεστιβάλ στον Πύργο

Αυτό το Σάββατο 12 Αυγούστου, με πρωτοβουλία του Αντιφασιστικού Μετώπου Ηλείας θα πραγματοποιηθεί Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στο αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας. Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ με πολιτική συζήτηση και θα ακολουθήσει συναυλία στην οποία θα συμμετέχουν τα εξής συγκροτήματα : Ζωή Τάχα, Σπείρα, JAG και Άγρια Δύση

Ρεμπέτικη βραδιά στα Λεχαινά

Αυτό το Σάββατο ο Όμιλος Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών, προσκαλεί τον κόσμο, να συμμετέχει στις 9:30 μ.μ το βράδυ, στην εκδήλωση «Σαν παλιά γειτονιά» (στην παλιά αγορά στην οδό Καρκαβίτσα) για να ταξιδέψετε στις γειτονιές που μεγάλωσαν, και στα επαγγέλματα που χάθηκαν, να σιγοτραγουδήσετε τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, τη ξενιτειά, τη φτώχεια τις μικρές λύπες και καημούς των ανθρώπων, γνήσια ελληνικά τραγούδια βγαλμένα από τη ζωή του κάθε ένα Έλληνα ξεχωριστά. Μια εκδήλωση που δεν πρέπει να την χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος