FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 11 Αυγούστου

Ημερομηνία: 11-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

2η Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα με τον Χρήστο Δάντη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 11 Αυγούστου στην 2η Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα. Από τις 8 το βράδυ έως και τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας όλα τα καταστήματα θα έχουν μεγάλες εκπτώσεις, όλοι οι δρόμοι θα γίνουν πεζόδρομοι για να χαρείτε τις μουσικές εκδηλώσεις σε όλη την πόλη και φυσικά ο Χρήστος Δάντης θα βρίσκεται εκεί για να σας ξεσηκώσει. Μην λείψει κανείς.

Saturday Night στο «Breeze Summer Club»

Βράδυ Σαββάτου και το «Breeze Summer Club» στο Κατάκολο σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και ανεβασμένη διάθεση.

Cocktail Night στον «Κήπο Cafe»

Αυτό το Σάββατο 11 Αυγούστου ο «Κήπος Καφέ», στη στοά στη Μιαούλη 3 στον Πύργο, σας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Εσείς θα λείπετε;

Latin Beach Party στο «JOJO Beach Bar»

Αυτό το Σάββατο 11 Αυγούστου έχετε ραντεβού για ένα καλοκαιρινό λάτιν πάρτι στο «JOJO Beach Bar»  στην παραλία της Κουρούτας. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται η Διονυσία και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε Latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Εσείς «φορέστε» την καλοκαιρινή σας διάθεση και ενέργεια και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω τους.  Η διασκέδασή σας είναι εγγυημένη σε έναν χώρο ανανεωμένο από όλες τις απόψεις.

Cocktail Night στο «Libro»

Βράδυ Σαββάτου και το «Libro afternoon bar», στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.

Saturday Night στο «Liquid Club»

Αυτό το Σάββατο 11 Αυγούστου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Liquid Club» στην Κρέστενα για να σας ανεβάσει το κεφι με τις μουσικές του επιλογές. Η βραδιά αναμένεται ξεχωριστή σε ένα πάρτι που κανένας δεν θέλει να χάσει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος