FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 9 Μαρτίου

Ημερομηνία: 09-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Latin Party από την «Χοροκίνηση»

Μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει απόψε στο «Μπρίκι», Κατακόλου 2 στον Πύργο. Ελάτε να χορέψετε σε ρυθμούς latin και όχι μόνο παρέα με την σχολή χορού «Χοροκίνηση». Μην λείψει κανείς.

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Mercado»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στο «Mercado» στoν Πύργο και σας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Τρελό θα μ’ έχεις» σε στίχους Δημήτρη Πάτσιου και μουσική Γιώργου Γιαννικόπουλου. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή!

Greek Night στο «Fuego»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Fuego bar by antonis». Ετοιμαστείτε για καταιγισμό από υποβρύχια σε ένα μοναδικό πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Cafe-Cocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και ανανεωμένο κατάλογο ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Café- Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ghostbusters στο «Block 365»

Μια μοναδική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Block 365» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας καθώς μαζί σας θα είναι οι χορευτές Casper και Brunito οι οποίοι θα σας χαρίσουν ένα απολαυστικό χορευτικό σόου. On decks ο dj Giannis Fournomitis.

Castro Spirits Cocktail Night στο «Bardoo»

Απόψε το «Bardoo» στην Αμαλιάδα ετοιμάζει για εσάς υπέροχα κοκτειλ με βάση τα λικέρ Castro Spirits σε μια μοναδική βραδιά! Στις μουσικές επιλογές η dj Dori Blue!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος