FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 08-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Central»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στο «Central Café & bar» στην Αμαλιάδα και σας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Τρελό θα μ’ έχεις» σε στίχους Δημήτρη Πάτσιου και μουσική Γιώργου Γιαννικόπουλου. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή!

Theo & The Boogie Sinners- Rockin’ the blues στο «Deus»

Οι Theo & The Boogie Sinners τα τελευταία 9 χρόνια, διακρίνονται για την μοναδική τους σκηνική παρουσία η οποία σφύζει από ενέργεια και δύναμη, είναι λάτρεις και με βαθιά γνώση των Blues και όλων των παρακλαδιών που προέρχονται από αυτό. Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Θοδωρή Αλεξίου σε κιθάρα/φωνή, τον Κώστα Τενέζο στη φυσαρμόνικα, τον Δημήτρη Γεωργόπουλο στο μπάσο και τον Μπάμπη Παναγιωτακόπουλο στα τύμπανα. Σας περιμένουν απόψε στο «Deus Ex Musica» στην οδό Κολοκοτρώνη 13 & Διάκου, λίγο μετά της 10:30 το βράδυ για να σας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Ο Jaybot στο «Mercado»

Σήμερα μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Mercado bar» στον Πύργο καθώς το lucky strike πάρτι φιλοξενεί τον Jaybot από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» σε ένα μοναδικό laser show που κανένας δεν πρέπει να χάσει. On decks οι djs Nikos Panagoulias και Sakis Mastorakis.

Οι Πάνος, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Ηρακλής Φάμελος live στο «Gotham»

Μια βραδιά γεμάτη έντεχνη και ρεμπέτικη μουσική σας περιμένει απόψε στο «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο από τους Πάνο, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Ηρακλή Φάμελο.

Latin Friday από την «Bailo Dance Academy» στο «Podilato»

Αυτήν την Παρασκευή μια μοναδική βραδιά Latin σας περιμένει στο «Podilato», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Η ομάδα ”Salsamantes” από την Πάτρα έρχονται να απογειώσουν την διασκέδαση με την Διονυσία και η Αλεξάνδρα να είναι εκεί για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε Latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy».

Greek Please στο «Suite café & bar»

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική και χορό σας περιμένει για ακόμα μια Παρασκευή στο «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

 

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Café- Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος