FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 06-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Η Χριστίνα Σάλτη live στο «Central»

Απόψε η μοναδική Χριστίνα Σάλτη θα βρίσκεται στο «Central Café bar» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Από το «Club 22» και την συνεργασία της με τον Πάνο Κιάμο κατευθείαν στο αγαπημένο club της Αμαλιάδας για να σας χαρίσει μια μοναδική βραδιά.

Iro’s back on deck στο «Melrose»

Αυτή την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 9:30 μ.μ. η Iro Riga επιστρέφει στα decks του «Melrose Rock Bar» με δυνατούς ρυθμούς και sexy διάθεση! Περάσματα από την κλασική rock σε πιο σύγχρονους δρόμους, κάνοντας στάσεις σε new wave, garage, post punk, stoner, αλλά και 70’s jazz-funk κι ό,τι καλό μας παρακινήσει να χορέψουμε…Γι’ αυτό μην λείψει κανείς.

«Face2Face» στο «Mercado bar»

Σήμερα οι djs Paulos Peskelidis και ο Makis Papoutsogianopoulos σας περιμένουν στα decks, στο «Mercado bar» για μια «Face2Face» μοναδική βραδιά!

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Cafe – Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Rock ‘n Roll στο «Retro»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro café-bar» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

The Greek Battle στο «Block 365»

Απόψε το «Block 365» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας υποδέχεται την hot dancer Demi Politi και σας υπόσχεται μια άκρως ελληνική βραδιά. Στα decks ο dj Giannis Fournomitis.

Latin Friday από την «Bailo Dance Academy» στο «The Avenue»

Αυτήν την Παρασκευή μια μοναδική βραδιά Latin σας περιμένει στο «The Avenue», Όθωνος Αμαλίας 24, στην Αμαλιάδα. Ελάτε να χορέψετε σε Latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Εσείς θα λείπετε;

Latin Party από την «Αθλοκίνηση» στο «Retro»

Τα υπέροχα latin party από την «Αθλοκίνηση» επέστρεψαν στο «Retro cafe» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας περιμένουν λίγο μετά τις 20:30 μ.μ για να χορέψετε στους πιο ξέφρενους ρυθμούς από Rumba, Bachata, Mambo, Samba, Jive, Rock n Roll, Salsa, Merengue, Animation και χορογραφίες Zumba. Εσείς θα λείπετε;

Σεμινάριο μπουζουκιού στο «Piano & Music»

Σήμερα στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο μπουζουκιού από τον καταξιωμένο μουσικό και οργανοποιό Γιώργο Μάτσικα, μόνιμο συνεργάτη του Γιώργου Νταλάρα, στο χώρο του «Piano & Music» στον Πύργο. Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο διευθυντής σπουδών του μουσικού διδασκαλείου, Χρήστος Τσατσαμπας. Το σεμινάριο έχει διάρκεια 2 ωρών με διάλειμμα και το κόστος συμμετοχής είναι 20€. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλ: 6934887276 & 6934590323 ή στο χώρο του «Piano & Music», στην οδό Ερμού 15, 2ος όροφος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος