FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 4 Μαΐου

Ημερομηνία: 04-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Corte»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στο «Corte café-bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.

«Lucky Strike Party» στο «Mercado»

Απόψε μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Mercado bar» στον Πύργο. Σε συνεργασία με τους MPDA Team ετοιμάζουν ένα αξέχαστο πάρτι. Σας περιμένουν κουπόνια με πολλά δώρα. Μαζί σας θα είναι οι γνωστοί djs Paulos Peskelidis & Nikos Panagoulias.

Tango For 2 – Iro Riga & Dori Blue στο «Deus»

Τα αγαπημένα μας κορίτσια, Iro Riga & Dori Blue, θέλοντας να εκφραστούν, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας παρασέρνουν απόψε το βράδυ σε ένα μουσικό ταξίδι με άρωμα γυναίκας στο «Deus Ex Musica» στον Πύργο. Εσείς θα λείπετε;

Cocktail Night στο «Factory»

Απόψε το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! On decks ο dj Vassilis Naoumis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Café- Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές σας περιμένουν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος