FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 03-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

dinw-zwi

«Δίνω Ζωή»  κοπή πίτας

Ο σύλλογος «Δίνω Ζωή» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το βράδυ στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Σας περιμένουν για να το γιορτάσετε παρέα, να μοιραστείτε ιδέες και να κάνετε σχέδια για νέες δράσεις!

retro-cafe-amaliada

Rock ‘n Roll στο «Retro»

Κάθε Παρασκευή καθιερώνουμε τις βραδιές μας στο «Retro café-bar» στην Αμαλιάδα για μια βραδιά γεμάτη Rock ‘n Roll! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

xristina-salti-central

H Xριστίνα Σάλτη στο «Central»

Η Χριστίνα Σάλτη επιστρέφει δισκογραφικά και παρουσιάζει τη δουλειά της την Παρασκευή το βράδυ στο «Central» στην Αμαλιάδα. Η Ελληνίδα Salma Hayek όπως την αποκαλούν, μπορεί να τραγουδά τη νέα δυναμική της ρούμπα «Σιγά», αλλά όπως φαίνεται απόψε όλοι θα τραγουδάμε παρέα με τη Χριστίνα δυνατά!

sinner-1

Παρασκευή-Σάββατο.. τα βράδια σου είναι «Sinner»

Η διασκέδαση χτυπά κόκκινο το Παρασκευοσάββατο στο «αμαρτωλό» club στον πεζόδρομο Αμαλιάδας. «Hysteria» η βραδιά της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου στο «Sinner» και το καθιερωμένο πλέον «Sinner Saturday» αύριο, με τον dj Γιάννη Μπουσούτη να εκτινάσσει τα decks και τις δύο νύχτες. Συντονιστείτε!

coq-au-vin

 Τango night στο “Coq au vin”

Ήδη από την δεκαετία του 20 πολλοί γνωστοί συνθέτες κλασσικής μουσικής επηρεάστηκαν από το τάγκο και έβαλαν στοιχεία από το τάγκο σε συνθέσεις τους. Στις μέρες μας το τάγκο έχει γίνει μέρος του ρεπερτορίου πολλών κλασσικών μουσικών. Eλάτε και εσείς να  απολαύσετε μια υπέροχη χορευτική βραδιά tango με την σχολή χορού Χοροκίνηση τη Παρασκευή στις 9 στο Coq au Vin! Γιατί νυστικός ποιός μπορεί να χορέψει;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος