FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 3 Μαρτίου

Ημερομηνία: 03-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

deus-all-rap

All Rap Game στο «Deus ex Musica»

Ένα ξεχωριστό event που αφορά στο Hip Hop κατεστημένο της πόλης του Πύργου είναι γεγονός! 8 MC’s, ένας Champion Dj και ένας διαγωνισμός MC Battle έρχονται για να ταρακουνήσουν για τα καλά το κέντρο της πόλης αυτή την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στον όμορφο χώρο του «Deus ex Μusica»!

retro

Keep rocking στο «Retro»

Κάθε Παρασκευή η συνταγή είναι η ίδια. Κατευθυνόμαστε προς το «Retro café-bar» στην Αμαλιάδα για να ροκάρουμε όλη τη βραδιά! Μια μουσική καθαρή, δυνατή που μετράει αμέτρητους φαν. Λίγο μετά τις 11 ροκάρουμε όλοι μαζί!

mercado

Drink City party στο «Mercado»

«Drink City» ονομάστηκε το νέο πάρτυ που έρχεται αυτή την Παρασκευή 3 Μαρτίου να αναστατώσει τους θαμώνες του «Mercado»! Δωρεάν σφηνάκια, παιχνίδια και happenings, δώρα και special visual show! Τα σφηνάκια ατελείωτα, τα δώρα μοναδικά και super sexy dance show από την Ιωάννα Κωνσταντοπούλου! Ένα πάρτυ που θα προκαλέσει τεράστια αίσθηση…
central

H Δώρα Ρήγα ζωντανά στο «Central»

Tο live που αγαπήσατε την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο CENTRAL! Η Δώρα Ρήγα σε άλλη μια μοναδική εμφάνιση στο πιο κεντρικό καφέ-μπαρ της Αμαλιάδας!

my-friend

«Keep calm and drink cocktails» στο «My friend’s»

Ετοιμάζουν πολλά αυτό το μήνα στο «My friend’s» στη Γαστούνη… Συνεχίζουν όμως με το καθιερωμένο τους party «Keep calm and drink cocktails» την Παρασκευή μετά τις 10. Πλησιάζει η ώρα να αλλάξουν τον κατάλογο τους, γι’ αυτό δοκιμάστε τον… Στα decks ο dj Paul.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος