FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 23-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

JazznBlues στο «Deus»

Απόψε ο γνωστός μουσικός παραγωγός κ. Τάσος Κοροντζής θα βρίσκεται στο «Deus Ex Musica» στην οδό Κολοκοτρώνη 13 & Διάκου, λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ για να σας προσφέρει μία αξέχαστη βραδιά σε Jazz και Blues κύματα. Εσείς θα λείπετε;

 

«Lucky Strike Party» στο «Mercado»

Σήμερα μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Mercado bar» στον Πύργο. Σε συνεργασία με τους MPDA Team ετοιμάζουν ένα νέο entry party. Σας περιμένουν κουπόνια με πολλά δώρα. Μαζί σας θα είναι και οι γνωστοί djs Nikos Panagoulias, Sakis Mastorakis & Giorgos Tzivas για να επιλέξουν για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Café- Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Λαϊκή Βραδιά στο «BarBarossa»

Μια μοναδική λαϊκή βραδιά σας περιμένει απόψε στο «BarBarossa» στην Κρέστενα. Τραγουδούν οι Ελίνα Μίχου, Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης και Ηρακλής Φάμελος. Μην το χάσετε.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Cafe-Cocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και ανανεωμένο κατάλογο ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Greek Please στο «Suite café & bar»

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική και χορό σας περιμένει για ακόμα μια Παρασκευή στο «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Opening Night στο «Factory»

Απόψε το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη, ένας νέος χώρος ανοίγει τις πόρτες του και σας προσκαλεί να τον ανακαλύψετε. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος