FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 20-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Γιώργος Μάης live στο «Central»

Απόψε το αγαπημένο σας «Central café-bar» στην Αμαλιάδα υποδέχεται τον πολυτάλαντο τραγουδιστή Γιώργο Μάη. Με τις μπαλάντες του αλλά και τα λίγο πιο ανεβαστικά του τραγούδια υπόσχεται να σας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

College Stylez στο «Mercado»

Η Παρασκευή έφτασε και το 1ο College Stylez, το Νo1 φοιτητικό πάρτι της πόλης, σας περιμένει και φέτος όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά στο «Mercado bar» στον Πύργο! Η συνταγή είναι η ίδια όπως πέρυσι με τους djs Taso Gavriliadi και Kaycee Jr on the decks για να επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες! Να είστε όλοι εκεί!

Cocktail Night στο «Bardoo»

Απόψε μπορείτε να απολαύσετε στο «Bardoo» τα premium αναψυκτικά Three Cents σε εξαιρετικούς συνδυασμούς! Premim tonic συνοδείας τζιν ή βότκας, Grapefruit Soda για το Aperol Spritz ή Paloma και Ginger Beer με Limoncello ή ακόμα και σκέτο! Ρωτήστε το προσωπικό για τις έξτρα επιλογές! On decks Sui Generis.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Cafe – Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Greek Please στο «Suite café & bar»

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική και χορό σας περιμένει για ακόμα μια Παρασκευή στο «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

Latin Friday από την «Bailo Dance Academy» στο «The Avenue»

Αυτήν την Παρασκευή μια μοναδική βραδιά Latin σας περιμένει στο «The Avenue», Όθωνος Αμαλίας 24, στην Αμαλιάδα. Ελάτε να χορέψετε σε Latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Εσείς θα λείπετε;

Rockn Roll στο «Retrocafé»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος