FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 20 Απριλίου

Ημερομηνία: 20-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Latin Party από την «Χοροκίνηση»

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στο latin σας προσκαλεί απόψε στο «Επαρχείον»,… η σχολή χορού «Χοροκίνηση» λίγο μετά τις 10:00 μ.μ. Ελάτε να χορέψετε σε ρυθμούς latin και όχι μόνο αφού σας περιμένει χορός, τραγούδια, διασκέδαση και χαμογελά με την πιο ξεχωριστή latinoπαρέα του Πύργου. Μην λείψει κανείς.

The Grande College Party

Απόψε σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «Mercado Bar» στον Πύργο αφού το «The College Stylez», μαζί με το «Insomnia Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνουν οι djs Tasos Gavriliadis και Kaycee Jr.

Cocktail Night στο «Factory»

Απόψε το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! On decks ο dj Vassilis Naoumis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα.

A Wine Cocktail Night στο «Bardoo»

Σε μια μοναδική βραδιά γεύσεων σας προσκαλεί απόψε το «Bardoo» καθώς σας περιμένουν 5 κοκτέιλ φτιαγμένα με εκλεκτές ποικιλίες κρασιών. Στις μουσικές επιλογές η dj Dori Blue. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 10:00 μ.μ. Μην το χάσετε.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Café- Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friends CafeCocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και ανανεωμένο κατάλογο ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος