FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 16-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Vandal Carnival στο «Vandal»

Ένα αποκριάτικο πάρτι σας περιμένει απόψε το «Vandal Project» στην Κεντρική πλατεία Πύργου. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε την παρέα σας και να πάτε να ξεφαντώσετε σε καρναβαλικούς ρυθμούς. Μαζί σας οι djs Tasos Gavriliadis & Nu Gianni.

Αποκριάτικο live με «Passepartout» στο «Sherlock»

Οι «Passepartout» επιστρέφουν απόψε στo «Sherlock» και προσφέρουν σε παλιούς και πιστούς φίλους που έχουν καιρό να τους απολαύσουν, αλλά και σε όσους δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν, μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια και κέφι! Μην λείψει κανείς.

Αποκριάτικο Πάρτυ Μασκέ στο «Cup Of Joy»

Το «Cup Of Joy» στον Πύργο σας περιμένει απόψε από τις 9:00 το βράδυ να ξεφαντώσετε σ’ ένα ανεπανάληπτο αποκριάτικο πάρτι με πολύ κέφι, μουσική και ξέφρενο χορό. Μην ξεχάσετε τις στολές σας και τις μάσκες σας. Να είστε όλοι εδώ!

Αποκριάτικο Party στο «Power & Pilates Studio»

To γυμναστήριο «Power & Pilates Studio» κλείνει 10 χρόνια μαζί σας και σας προσκαλεί στην κοπή της τούρτας τους σε ένα αποκριάτικο party με θέμα το «10». Πλούσια δώρα και ατέλειωτο κέφι σας περιμένουν στον χώρο του γυμναστηρίου. Μην το χάσετε.

Official Carnival Party στο «Mercado»

Απόψε ένα άκρως αποκριάτικο πάρτι σας περιμένει στο «Mercado Bar» στον Πύργο. Εσείς βάλτε τις αποκριάτικες στολές σας και πηγαίνετε να ξεφαντώσετε σε ρυθμούς καρναβαλιού. Μην το χάσετε.

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Central»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στο «Central Café & bar» στην Αμαλιάδα και σας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Τρελό θα μ’ έχεις» σε στίχους Δημήτρη Πάτσιου και μουσική Γιώργου Γιαννικόπουλου. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή!

Hawaiian Masquerade Party στο «Pallas»

Ένα μοναδικό χαβανέζικο μασκέ πάρτι σας περιμένει απόψε στο «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά. Εσείς φορέστε τα πουκάμισά σας, τα γυαλιά σας και χαϊμαλιά σας, το πούρo σας και πηγαίνετε να χορέψετε σε χαβανέζικους ρυθμούς. Μαζί σας θα είναι και dj Vassilis Naoumis.

Οι «Να Funky κότες» live στο «Ρετρό»

Οι «Να Funky κότες» έρχονται απόψε στο «Ρετρό» στην Αμαλιάδα στις 10 το βράδυ, για να σας ξεσηκώσουν με ήχους soul – blues – funk – jazz funk – disco.

Masquerade Carnival Party στο «Pantheon»

Ένα μοναδικό μασκέ πάρτι σας περιμένει απόψε στο «Pantheon Espresso Bar» στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο dj Paulos Peskelidis για να σας ανεβάσει την διάθεση όπως μόνο αυτός ξέρει επιλέγοντας για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Circus Carnival Party στο «L’opera»

Σε ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι σας προσκαλεί απόψε το «L’opera» στην Κεντρική πλατεία Πύργου με πολλές εκπλήξεις και ανεβασμένη διάθεση. Σας περιμένουν όλους μασκαρεμένους. Μαζί σας θα είναι ο dj Stam Pasp ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος