FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 16 Μαρτίου

Ημερομηνία: 16-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Central»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στο «Central Café & bar» στην Αμαλιάδα και σας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Τρελό θα μ’ έχεις» σε στίχους Δημήτρη Πάτσιου και μουσική Γιώργου Γιαννικόπουλου. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή!

Ο Παύλος Γκόρδης και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη live στο «Cabaret Stage Bar»

Απόψε ο γνωστός τραγουδιστής Παύλος Γκόρδης θα βρίσκεται στο «Cabaret Stage Bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου για να σας ανεβάσει την διάθεση με γνωστές επιτυχίες. Μαζί του θα είναι και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Στα πλήκτρα ο Χρήστος Πυλαρινός. Μην λείψει κανείς.

Latin Party στο «Μπρίκι»

Σε ρυθμούς latin σας παρασέρνει απόψε η σχολή χορού “Shall We Dance” της Δήμητρας Μπέρτσου. Ελάτε να χορέψετε και εσείς σε ρυθμούς Cha cha, bachata, salsa, samba στο «Μπρίκι», Κατακόλου 2 στον Πύργο. Μην το χάσετε.

Shots College Party στο «Mercado»

Απόψε το «Shots College Party», έρχεται να σας απογειώσει στο «Μercado Bar» και σας περιμένει όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά. Μαζί σας θα είναι οι djs Sakis Mastorakis & Nikos Marinopoulos.

Jack Daniel’s Party στο «Sherlock»

Με εκπλήξεις, γευστικές απολαύσεις και δελεαστικές προτάσεις για φανταστικά κοκτέιλ, θα συνοδεύεται το ουίσκι Jack Daniel’s, το οποίο θα έχει την τιμητική του απόψε στο «Sherlock all day bar».

St Patrick’s Day στο «Vandal»

Πολλές στιγμές είναι καλές για μια Guinness, αλλά η καλύτερη από όλες είναι η ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Γιόρτασε μαζί με τους φίλους σου την πιο διάσημη μαύρη μπύρα στον κόσμο το St. Patrick’s Day στο «Vandal Project» στον Πύργο. Μην το χάσετε.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και ανανεωμένο κατάλογο ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Café-Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος