FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 16 Ιουνίου

Ημερομηνία: 16-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι «Alcatrash» live στο «Sherlock»

Ένα από τα πιο σύγχρονα και διάσημα συγκροτήματα της εποχής μας θα είναι μαζί μας την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο roof bar του «Sherlock». Οι «Alcatrash» συνοδεύουν με τη μουσική τους τα πιο διάσημα ονόματα της Ελληνικής Show Biz στην εκπομπή 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με ελληνικά και ξένα διασκευασμένα ακούσματα. Για τρίτη φορά έρχονται στον Πύργο και πάλι στο roof bar του «Sherlock» και η βραδιά υπόσχεται πολλά…

The Closing of College Stylez Party στο «Mercado»

The Last College StyleZ party of the season! Μια υπέροχη σεζόν του College StyleZ κλείνει με ένα εκρηκτικό closing party! Στα decks o κορυφαίος Tasos Gavriliadis. Μαζί του ο εκρηκτικός και αγαπημένος IvaNoise! Με την εγγύηση στη διασκέδαση των ProjectXprod! Σας περιμένουν αυτή την Παρασκευή 16 Ιουνίου για ένα επικό κλείσιμο στο «Mercado Bar».

 

Coctail Night στο «Libro»

Αυτή την Παρασκευή το «Libro afternoon bar» σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ!

Coctail Night στο «My friend’s»

Αυτή την Παρασκευή το «My friend’s Cafe-Cocktail Bar» στην Γαστούνη μας παρουσιάζει τον νέο κατάλογο με τα κοκτέιλ του. Τα deck έχει αναλάβει ο dj Paul. Σας περιμένουν για μια βραδιά γεμάτη δροσερά κοκτέιλ και τις πιο ανεβαστικές μουσικές επιλογές!

«Για την Ελεγεία του Σώματος»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας οργανώνει με τη συνεργασία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας ημερίδα με θέμα: “Για την Ελεγεία του Σώματος”, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στην αίθουσα ομιλιών του Δημαρχείου Ολυμπίας, στις 7 το απόγευμα. Οι προσκεκλημένοι εισηγητές με σημαντικό  ερευνητικό έργο και δημόσιο λόγο θα παρουσιάσουν το “σώμα” σε μια διαχρονική ανασκόπηση αλλά και μέσα από την τέχνη, το θέατρο και τη λογοτεχνία.

Πιο συγκεκριμένα: Μάνος Στεφανίδης «Το δράμα του σώματος: Από την αρχαιότητα στο Βυζάντιο κα από τον Καραβάτζιο στον Μπέικον», Κώστας Γεωργουσόπουλος «Η αναπηρία στο θέατρο», Τάκης Σπυρόπουλος «Η διαφημιστική εικόνα του σώματος» και Σάββας Καράμπελας «Πτυχές του σώματος στην Ελληνική λογοτεχνία του Μεσοπολέμου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος