FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 14-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Latin Party από την «Χοροκίνηση»

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στο latin σας προσκαλεί απόψε στο «Επαρχείον» η σχολή χορού «Χοροκίνηση» λίγο μετά τις 10:00 μ.μ. Ελάτε να χορέψετε σε ρυθμούς latin και όχι μόνο αφού σας περιμένει χορός, τραγούδια, διασκέδαση και χαμογελά με την πιο ξεχωριστή latinoπαρέα του Πύργου. Σας περιμένουν για να γιορτάσετε όλοι μαζί την έναρξη μίας ακόμη συναρπαστικής χορευτικής χρονιάς.

Opening Night στο «Mercado Bar»

Το αγαπημένο σας «Mercado Bar» στον Πύργο επιστρέφει για μια ακόμα χειμερινή σεζόν στην νυχτερινή ζωή της πόλης με ένα πάρτι επανένωσης με φίλους και γνωστούς. Σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό καθώς μαζί σας θα είναι οι djs Paulos Peskelidis & Nikos Panagoulias. Γι’ αυτό μην λείψει κανείς.

Rockn Roll στο «Retrocafé»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friends Café-Cocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Get Mad στο «Deko»

Ένα εντυπωσιακό μείγμα pop και λαϊκού προκαλεί τα βράδια της νέας σεζόν στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα. Σας περιμένουν για μια δυναμική εκκίνηση στα events με Get Mad. Μην το χάσετε.

«Boycottage» στο «Factory»

Ένα νέο πάρτι που έρχεται για να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης της Γαστούνης απόψε στο «Factory Espresso Bar». Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς μαζί σας θα είναι ο dj Sakis Grillas. Warm up o dj Panagiotis Katsaris. Μην το χάσετε.

Cocktail Night στο «Sherlock Roof Bar»

Απόψε το «Sherlock Roof Bar» στον Πύργο σας προσκαλεί σε μια μοναδική κοκτέιλ βραδιά. Σας περιμένουν λοιπόν να απολαύσετε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ υπό τους ήχους της αγαπημένης σας μουσικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος