FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 10-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Central»

Ο Πάνος Βαβίλης σήμερα μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τρελό θα μ’εχεις» σε στίχους Δημήτρη Πάτσιου και μουσική Γιώργου Γιαννικόπουλου στο «Central Café & bar» στην Αμαλιάδα.

«Lucky Strike Party» στο «Mercado bar»

Σήμερα μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Mercado bar» στον Πύργο. Σε συνεργασία με τους MPDA Team ετοιμάζουν ένα νέο entry party. Σας περιμένουν κουπόνια με πολλά δώρα. Μαζί σας θα είναι και οι γνωστοι djs Nikos Panagoulias & Sakis Mastorakis για να επιλέξουν για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες.

Πάνος, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Ηρακλής Φάμελος live στο «Gotham»

Μια βραδιά γεμάτη έντεχνη και ρεμπέτικη μουσική σας περιμένει απόψε στο «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο από τους Πάνο και Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Ηρακλή Φάμελο. Εσείς θα λείπετε;

Greek Please στο «Suite café & bar»

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική και χορό σας περιμένει για ακόμα μια Παρασκευή στο «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

«Όλα Πόπα» στο «Deko café bar»

Απόψε στο «Deko café bar» στην Αμαλιάδα θα βρίσκονται οι γνωστοί djs Alex Pano & Alex PSI για να σας ανεβάσουν το κέφι όπως μόνο αυτοί ξέρουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

«Greek Battle» στο «Block365»

Απόψε το «Block 365» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας υποδέχεται τον dj Mario Kavoura και σας υπόσχεται μια άκρως ελληνική βραδιά. Μην λείψει κανείς.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Cafe – Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friends CafeCocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και ανανεωμένο κατάλογο ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος