FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 01-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Η Εύα Λάσκαρη στο «Central»

Απόψε το «Central café-bar» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας παρουσιάζει την εκρηκτική Εύα Λάσκαρη, σε ένα μοναδικό mainstream dj set που θα ξεσηκώσει τα πλήθη. Η βραδιά αναμένεται… καυτή! Μην λείψει κανείς.

Αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή από το «Τετράστιχο»

Το «Τετράστιχο live theater» σας προσκαλεί σε μια βραδιά για ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή από την ορχήστρα του. Σας περιμένουν όλους να σας ταξιδέψουν μαζί τους στις αξέχαστες επιτυχίες του αγαπημένου σας καλλιτέχνη. Οι πόρτες ανοίγουν λίγο μετά τις 10:30 μμ. και η είσοδος ελεύθερη. Μην το χάσετε.

Greek Night στο «Fuego»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Fuego bar by antonis». Ετοιμαστείτε για καταιγισμό από υποβρύχια σε ένα μοναδικό πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Cafe – Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Greek Please στο «Suite café & bar»

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική και χορό σας περιμένει για ακόμα μια Παρασκευή στο «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος