FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου

Ημερομηνία: 14-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

5ο και τελευταίο Vinyl Party στο «Deus Ex Musica»

5ο και τελευταίο πάρτυ βινυλίου για τη φετινή σεζόν πριν το καλοκαίρι για το «Deus Ex Musica» με τον Ανδρέα και τον πλέον γνωστό και αγαπητό dj στα μέρη μας Chevy, την Παρασκευή 14 Απριλίου λίγο μετά τις 11 το βράδυ!

Ο Βασίλης Σεβδαλής έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα bar, club και festival της χώρας, έχει πλαισιώσει δημοφιλείς ξένους καλλιτέχνες και έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους αξιόλογους Έλληνες DJs και παραγωγούς και έχει συμμετάσχει σε ή διοργανώσει αμέτρητα parties. Ψηφιακή soul, ηλεκτρονικό funk, νέο – disco, house, techno, electro, σύγχρονα edits σε παλιότερα κομμάτια και dance classics, ή αλλιώς ηλεκτρονική μουσική σε ένα μοντέρνο dance fusion, o ήχος που προωθεί με πάθος, πάνω από μια δεκαετία. Αυτό τον καιρό “τρέχει” το Needless mobile party, και διατηρεί τα DJ residencies του στα αγαπημένα του spots στην πόλη.

Κατασκευάστε το δικό σας fuzz πετάλι κιθάρας στο «Πλανώδειο»

Συνεχίζεται το εργαστήριο κατασκευής fuzz πεταλιού κιθάρας, που διοργανώνει το «Πλανώδειο» σε συνεργασία με τον κατασκευαστή μουσικών οργάνων Γιώργο Αγαλιανό, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την. Στο συγκεκριμένο εργαστήριο ο κάθε συμμετέχων θα διαπιστώσει έμπρακτα πόσο εύκολο είναι τελικά να κατασκευάσει κάποιος το δικό του πετάλι.

Το εργαστήριο περιλαμβάνει:

  1. Ιστορική αναδρομή του fuzz και αρχές λειτουργείας του (δηλαδή πώς δουλεύει το fuzz και βγάζει αυτό τον ήχο). 2. Το artwork του κουτιού του πεταλιού (βάψιμο με χρώμα ή τη μέθοδο του Γ. Αγαλιανού για το πώς μπορεί να γίνει ξύλινο). 3. Κατασκευή του true bypass (δηλαδή το καθαρό σήμα της κιθάρας, όταν το effect είναι ανενεργό, θα βγαίνει χωρίς την παρεμβολή της πλακέτας). 4. Κατασκευή της πλακέτας με μέθοδο point to point. 5. Συναρμολόγιση και τελικές ρυθμίσεις. 6. Τζαμάρουμε με τα καινούρια μας πετάλια!

 

 

Ο DJ Angelo στα decks του «Vandal»

Το «Vandal» στην κεντρική πλατεία Πύργου, υποδέχεται τον Dj Angelo, την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου. O Dj Angelo ξεκίνησε να παίζει μουσική σε ηλικία μόλις 16 ετών μιξάροντας τα πρώτα του βινύλια, καθώς είχε ήδη καταλάβει ότι η House είναι η μουσική του. Η αγάπη του προς σ’αυτή, τον καθιστά σήμερα σε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα στη σκηνή, στην Ελλάδα και όχι μόνο, με εμφανίσεις στα καλύτερα venues της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα. Ο Dj Angelo μαζί με την ομάδα του, την Global Fantasy, συνεργάζονται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην παγκόσμια house σκηνή όπως οι Black Coffee, Culoe De Song, Zepherin Saint, Manoo και Djeff Afrozila. WMC Miami, New York, Philadelphia, Paris, Sofia, Nicosia, Johannesburg, Pretoria οι σταθμοί του Dj Angelo στο εξωτερικό, με τις μουσικές του παραγωγές να υποστηρίζονται στα dance floors παγκοσμίως.

Ο dj Mikele στο «Depot»

Ο dj Mikele αναλαμβάνει τα decks του «Depot» στην Αμαλιάδα, την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου, στις 10 το βράδυ. Χαράζοντας το στυλ και την «ηλεκτρονική» πλευρά της καριέρας του από μικρός, ο Mikele χαρακτήρισε με το παίξιμό του την γενιά της underground σκηνής στην Ελλάδα με περάσματα από τα σημαντικότερα clubs της νεότερης ιστορίας μας, μέχρι και το σήμερα, που παραμένει ο πιο respectful dj του χώρου!

Friday Night στο «Mercado»

Το «Mercado» στην Παλιά Αγορά στον Πύργο και ο dj Παύλος Πεσκελίδης θα κάνουν αυτό το Friday Night όντως Μεγάλο…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος