FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 8 Ιουλίου

Ημερομηνία: 08-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Afternoon Party στο «Oasis Beach Bar»

Ένα καλοκαιρινό πάρτι σας περιμένει αυτήν την Κυριακή 8 Ιουλίου στο «Oasis Beach Bar» στην παραλία της Γλύφας. Μαζί σας θα είναι ο μοναδικός dj Giannis Fournomitis ο οποίος θα σας ξεσηκώσει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα άκρως απογευματινό πάρτι.

Afternoon Beach Party στο «JOJO Beach Bar»

Ανεβασμένη θερμοκρασία ,ημέρα ξεκούρασης και διασκέδασης , διάθεση για party και όλα αυτά τα συναντάμε το μεσημέρι στο «JOJO Beach Bar»,στην παραλία της Κουρούτας. Αυτή την Κυριακή 8 Ιουλίου δροσιζόμαστε. Ο dj Σάκης Γκρίλλας βάζει την καλοκαιρινή του διάθεση στα decks και φύγαμε για παραλία.

80s-90s-00s στο «Παράγκα»

Η μουσική των νεανικών μας χρόνων είναι στο επίκεντρο! Κάθε Κυριακή ακούμε τις καλύτερες επιτυχίες των 80’s 90’s και 00’s απολαμβάνοντας την νέα cocktail list στο «Παράγκα Cocktail House» στην παραλία Κουρούτας.

Cocktail Night στο «Factory»

Αυτήν την Κυριακή 8 Ιουλίου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! On decks ο dj Vassilis Naoumis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα.

Συναυλία «Melting Vox Radio»

Ο Vox Fm 103.3 και η εκπομπή «Melting Pot» του dj και ραδιοφωνικού παραγωγού Παναγιώτη Κallahan Καραχάλιου κλείνει τη φετινή ραδιοφωνική σεζόν με ένα live σε έναν ιδιαίτερο χώρο μέσα στην φύση. Σας υποδέχονται λοιπόν στο υπέροχο θέατρο του Κτήματος Μπριντζίκη, αυτήν την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ, στο πλαίσιο του Abelon Festival (του οποίου είναι συνδιοργανωτές), για μια μοναδική βραδιά με τους G.A Trio, Ελεύθερη Πτώση και The Granites επί σκηνής. Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.

Beach Party στο «Banana Beach»

Κάθε Κυριακή μεσημέρι στο Banana Beach στο Κατάκολο απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα υπό τις μουσικές επιλογές του dj Παύλου Πεσκελίδη.

 

Sunday Afternoon Party στο «Suite»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα σας υποδέχεται μετά τις 7 μ.μ σε ένα afternoon party με special τιμές στην επιλογή του ποτού σας.

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro-Café»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος