FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 27 Μαΐου

Ημερομηνία: 27-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Live Night Show στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 27 Μαΐου, το  «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 9 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Taso Gavriliadi και τον Kosta Masoura. Μην λείψει κανείς.

College Stylez Plus στο «Mercado»

Το «The College Stylez», το Νo1 φοιτητικό πάρτι της πόλης, γίνεται Plus και σας περιμένει στο «Mercado bar» αυτήν την Κυριακή 27 Μαΐου, σε ανανεωμένη έκδοση για μια άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνουν οι djs Kaycee Jr, IvaNoise και Stam Paspaliaris.

Οι Νίκος Μπουσδούκος και Θοδωρής Λεμποτέσης live στο «Pallas»

Αυτήν την Κυριακή 27 Μαΐου μια βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό και ξένο ροκ σας περιμένει στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά. Μαζί σας θα είναι οι Νίκος Μπουσδούκος και Θοδωρής Λεμποτέσης. Εσείς θα λείπετε;

Last Karaoke Night στην «Παλαιά Αγορά»

Το τελευταιο καραόκε της φετινής σεζόν σας περιμένει αυτή την Κυριακή 27 Μαΐου στην «Παλαιά Αγορά». Η παράδοση αυτή που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια στο μαγαζί, σας προσκαλεί να βάλετε φωτιά στα μικρόφωνα. Εσείς θα λείπετε;

Λαϊκή Βραδιά στο Κτήμα Σταυρόπουλου

Μια μοναδική λαϊκή βραδιά σας περιμένει αυτήν την Κυριακή 27 Μαΐου στο Κτήμα Σταυρόπουλου στη Γαστούνη. Αφού οι πόρτες του οινοποιείου θα είναι ανοιχτές και θα σας περιμένουν για να δοκιμάσετε, να ξεναγηθείτε, να απολαύσετε και να ενθουσιαστείτε.  Μαζί σας θα είναι οι Ολίνα Παναγιωτακοπούλου, Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης και Ηρακλής Φάμελος. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 7 μ.μ. Μην το χάσετε.

Οι Diminuita live στο Κτήμα Μπριντζίκη

Αυτήν την Κυριακή 27 Μαΐου σας περιμένουν οι Diminuita στο Κτήμα Μπριντζίκη οι οποίοι θα παίξουν ζωντανά μουσική για εσάς. Θα παρουσιάσουν διασκευές συνθέσεων του Django Reinhardt και άλλων συνθετών της εποχής του swing, πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος και μια αναφορά στις κιθαριστικές συνθέσεις του Μανώλη Χιώτη. Παίζουν κιθάρες και τραγουδούν οι Γιώργος Παπαδογιάννης και Έφη Σαράντη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος