FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 25 Μαρτίου

Ημερομηνία: 25-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Live show στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 25 Μαρτίου, το  «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 6 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Taso Gavriliadi και τον Kosta Masoura. Μην λείψει κανείς.

Karaoke Sundays στην «Palaia Agora»

Κάθε Κυριακή το ραντεβού είναι γνωστό, μια βραδιά αφιερωμένη στο καραόκε σας περιμένει αυτή την Κυριακή 25 Μαρτίου στην «Palaia Agora». Η παράδοση αυτή που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια στο μαγαζί, συνεχίζεται και φέτος και σας προσκαλεί να βάλετε φωτιά στα μικρόφωνα. Εσείς θα λείπετε;

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro-Café»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο.

Sunday Afternoon Party στο «Suite»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα σας υποδέχεται μετά τις 7 μ.μ σε ένα afternoon party με special τιμές στην επιλογή του ποτού σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος