FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 15 Ιουλίου

Ημερομηνία: 15-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Summer Latin Party στο «JOJO Beach Bar»

Αυτή την Κυριακή 15 Ιουλίου έχετε ραντεβού για ένα καλοκαιρινό πάρτι στο «JOJO Beach Bar» . Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται η Διονύσια και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε Latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy».

80s-90s-00s στο «Παράγκα»

Η μουσική των νεανικών μας χρόνων είναι στο επίκεντρο! Κάθε Κυριακή ακούμε τις καλύτερες επιτυχίες των 80’s 90’s και 00’s απολαμβάνοντας την νέα cocktail list στο «Παράγκα Cocktail House» στην παραλία Κουρούτας.

Cocktail Night στο «Factory»

Αυτήν την Κυριακή 15 Ιουλίου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! On decks ο dj Vassilis Naoumis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα.

Beach Party στο «Banana Beach»

Κάθε Κυριακή μεσημέρι στο Banana Beach στο Κατάκολο απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα υπό τις μουσικές επιλογές του dj Παύλου Πεσκελίδη.

Sunday Afternoon Party στο «Suite»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα σας υποδέχεται μετά τις 7 μ.μ σε ένα afternoon party με special τιμές στην επιλογή του ποτού σας.

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro-Café»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!!

Afternoon Party στο «Oasis Beach Bar»

Ένα καλοκαιρινό πάρτι σας περιμένει αυτήν την Κυριακή 15 Ιουλίου στο «Oasis Beach Bar» στην παραλία της Γλύφας. Μαζί σας θα είναι ο μοναδικός dj Giannis Fournomitis ο οποίος θα σας ξεσηκώσει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα άκρως απογευματινό πάρτι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος