FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση για την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 14-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

podilato-12tones

Οι «12 Tones» στο «Ποδήλατο»

Δε χρειάζεται συστάσεις το γνωστό ηλεκτρονικό δίδυμο «12 Tones» που ανεβάζει τη θερμοκρασία αυτή την Παρασκευή στην Αμαλιάδα από τα decks του «Ποδήλατο Music Cafe». Warm up από τον dj Mike.

bardoo-cocktail2

Cocktail Night στο «Bardoo»

Από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου μπορείτε να απολαύσετε στο «Bardoo» τα premium αναψυκτικά Three Cents σε εξαιρετικούς συνδυασμούς! Premim tonic συνοδείας τζιν ή βότκας, Grapefruit Soda για το Aperol Spritz ή Paloma και Ginger Beer με Limoncello ή ακόμα και σκέτο! Ρωτήστε το προσωπικό για τις έξτρα επιλογές!

rembetal-mpakakiko

Ρεμπετάλ βραδιά α λα μπακαλίκ

Τη Παρασκευή στο «Μπακάλικο» σε μια ‘’Ρεμπετάλ βραδιά α λα μπακαλίκ’’ θα μας κρατήσει  παρέα ένα ρεμπέτικο συγκρότημα με τα ελληνικά αστικά τραγούδια  τους.  Το πρόγραμμα ξεκινάει από τις 21:30 το βράδυ και τελειώνει μόνο όταν θα ‘χει καταπωθεί όλο το κρασί του μαγαζιού! Μαζί μας θα είναι η Κανέλα στο τραγούδι και ακορντεόν, ο Τάκης στη κιθάρα  και οι Γιώργηδες στο τραγούδι και το μπουζούκι.

central-apergisΣπάσε τα φρένα με Νίκο Απέργη!

Χαμό ετοιμάζεται να κάνει  το «Central Café Bar» στην Αμαλιάδα με επίσημο προσκεκλημένο  τον Νίκο Απέργη και το ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ! Ο αγαπητός τραγουδιστής μετά την τελευταία του επιτυχία «Πάνω τα Χέρια» σπάει τα φρένα και παίρνει φόρα να μας συνεπάρει με το νέο του τραγούδι που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση. Έρχεται να βάλει φωτιά το βράδυ της Παρασκευής στην Αμαλιάδα και να ξεσηκώσει τα πλήθη.

mercado-college-style

Όταν οι μαθητές… γίνονται φοιτητές!

Το πρώτο μεγάλο πάρτι της σεζόν είναι γεγονός! Το Students welcome COLLEGE STYLEZ party ξανάρχεται πιο  ανανεωμένο από ποτέ! Το κορυφαίο πάρτι της πόλης επιστρέφει αυτή τη Παρασκευή 14.10 στο «Mercado Bar» στον Πύργο! Στα decks ο νούμερο 1  dj του νομού και ραδιοφωνικός παραγωγός του Venus Tάσος Γραβιλλιάδης παρέα με τον εκρηκτικό dj IVANOISE.

sinner-greek-vibes

Ελληνικές αμαρτίες στο «Sinner»

Μια ελληνική βραδιά που κάνει το γύρο της Ελλάδας σας περιμένει την Παρασκευή το βράδυ στο «Sinner» στην Αμαλιάδα με dj τον Stelios Gkosadis!

vandal-mrgMr G. Project στο «Vandal» 

Μεγάλη πρόσκληση προς όλους τους πολίτες κάνει το Σάββατο το «Vandal»  για να παρευρεθούν στο M U S I C * a t * V A N D A L * P R O J E C T. Υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με την επιμέλεια της μουσικής Latin Funk, Bossa, New Jazz, Afro, Nu Disco να έχει αναλάβει ο Mr G.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος