FOLLOW US: facebook twitter

Προσφορά γεύματος για την γιορτή του πατέρα από την Σχολή Χορού «Χοροκίνηση» στο ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας

Ημερομηνία: 14-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Παραδοσιακό γλέντι από την Σχολή Χορού «Χοροκίνηση», σε συνεργασία με το Δήμο Πύργου  στο ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας

Η Σχολή Χορού «Χοροκίνηση», σε συνεργασία με το Δήμο Πύργου , πραγματοποίησε ένα παραδοσιακό γλέντι στη Λέσχη Φιλίας (πρώην ΚΑΠΗ) Αγίας Βαρβάρας την Κυριακή, 11 Ιουνίου. Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, δόθηκαν βραβεία στα μέλη της Λέσχης Φιλίας που μας τίμησαν για ακόμη μια φορά με την παρουσία τους.

Τα μέλη της σχολής, με έντονο το αίσθημα του εθελοντισμού και της συνεισφοράς, ανέλαβανουν να μαγειρέψουν και να προσφέρουν ένα γέυμα σε συνδυασμό με ένα αξέχαστο παραδοσιακό γλέντι.  Με την αρωγή και την ευγενική συνεισφορά του Καφενείου «Το Κέντρον», που συνέβαλε στο γεύμα της εκδήλωσης, οι μαθητές και οι δάσκαλοι της σχολής χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τα μέλη που βρίσκονται στο κέντρο φροντίδας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της σχολής χορού «Χοροκίνηση» σε συνεργασία με την Κα Ανδριάννα Αγγελακοπούλου, που αποβλέπει στη στήριξη του έργου του κέντρου φροντίδας, καθώς επίσης στην κοινωνική προσφορά και ευαισθητοποίηση για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Σκοπός των διοργανωτών και συμμετεχόντων ήταν οι φιλοξενούμενοι της Λέσχης Φιλίας, να νιώσουν ενεργά μέλη της ομάδας, να διασκεδάσουν, αλλά και να εκφράσουν μέσα από το χορό την όρεξη τους για τη ζωή και τις απολαύσεις της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος