FOLLOW US: facebook twitter

Προσκλητήριο για εθελοντές καθηγητές

Ημερομηνία: 06-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

koinoniko-frontistirio-arxeio

Επιτυχίες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ήλιδας και συνέχιση στη λειτουργίας της δομής και φέτος

Ο Δήμος Ήλιδας στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που υλοποιεί ανακοινώνει την συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2016-2017.

Μάλιστα, την σεζόν που μας πέρασε το Κοινωνικό Φροντιστήριο είχε αρκετές επιτυχίες, με έξι μαθητές του να καταφέρνουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στόχος του Δήμου Ήλιδας είναι και τη νέα σχολική χρονιά να καλυφθούν οι ανάγκες και να ενισχυθεί η παροχή πρόσθετης εκπαιδευτικής στήριξης στους μαθητές, δεδομένης της οικονομικής δυσπραγίας που βιώνουν οι ελληνικές οικογένειες.

Απώτερος σκοπός της δράσης είναι η δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας, μέσω του οποίου θα καλύπτονται ενισχυτικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών και έτσι να καταστεί εφικτή, με αξιοπρεπείς όρους η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία.

Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή προέρχεται αποκλειστικά αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς που δηλώσουν συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Γι’ αυτό το σκοπό καλούνται, όσοι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (μόνιμοι, συνταξιούχοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι, αδιόριστοι) επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στη προσπάθεια αυτή και τη φετινή χρονιά, να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι αδιόριστοι καθηγητές πρέπει να προσκομίσουν πτυχίο ή τίτλο σπουδών.

Επίσης δύναται να καταθέσουν αίτηση και οι επί πτυχίω φοιτητές, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριλάβουν στην αίτηση που θα καταθέσουν και την αναλυτική τους βαθμολογία από την γραμματεία της σχολής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος