FOLLOW US: facebook twitter

Προσιτές οι τιμές στα σχολικά είδη

Ημερομηνία: 12-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

061417_EM_schoolsupplies

Ο Σεπτέμβρης μπήκε για τα καλά, τα σχολεία άνοιξαν. Οι περισσότεροι γονείς  θα αναγκαστούν να αγοράσουν -τουλάχιστον- τα απαραίτητα για τα παιδάκια τους.
Δεδομένου του γρήγορου ρυθμού ζωής και της έλλειψης χρόνου, εξαιτίας των οποίων είναι πιθανό να μην προλάβετε να κάνετε την απαραίτητη έρευνα αγοράς, η ΠΡΩΙΝΗ  έψαξε και βρήκε για εσάς τις καλύτερες τιμές των σχολικών προϊόντων που θα χρειαστεί το παιδί σας, για να μην του λείψει τίποτα τη νέα χρονιά!

Επιπλέον και σύμφωνα με τους επαγγελματίες, και οι ίδιοι οι γονείς είναι σε καλά ερευνητικά μονοπάτια και ξέρουν τι ζητούν συνήθως σύμφωνα με τις οικονομικές τους δυνατότητες και με το ζητούμενο του παιδιού.

kolosaka-fofi

Φώφη Κολόσακα

ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΣΜΟΣ

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος η κίνηση έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από τα σχολεία. Ήδη οι γονείς έχουν προχωρήσει στις πρώτες αγορές και όσο περνούν οι μέρες η κίνηση αυξάνεται. Να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά σε όλους γονείς και μαθητές.

panagopoulos-giorgos

Γιώργος Παναγόπουλος

Βιβλιοπωλείο Πολύπλευρο

Η κίνηση έχει ξεκινήσει και οι τιμές ποικίλουν για όλα τα είδη. Οι γονείς δεν φαίνεται να δυσκολεύονται γιατί μπορούν άνετα να βρουν αυτό που θέλουν στη τιμή που θέλουν. Καλή χρονιά σε όλα τα παιδάκια και καλή πρόοδο.

stasinopoulos-nikos

Νίκος Στασινόπουλος

Βιβλιοπωλείο Στασινόπουλος

Οι γονείς σε γενικές γραμμές ψάχνουν καλά προκειμένου να βρουν αυτό που θέλουν αλλά στο τέλος μένουν πάντα ικανοποιημένοι γιατί καταφέρνουν με τα χρήματα που διαθέτουν και την ποικιλία που συναντούν  να καλύψουν όλες τις ανάγκες του παιδιού για τα σχολικά είδη. Καλή χρονιά στα παιδάκια.

Ελένη Σταθοπούλου

Βιβλιοπωλείο Σταθόπουλος

Οι γονείς προτιμούν τις τσάντες-τρόλεϊ και ξέρουν ακριβώς τι να ζητήσουν. Οι τιμές είναι εφικτές για όλους και απ’ ότι φαίνεται και από την κίνηση και φέτος όλα θα πάνε καλά για όλους μας. Να ευχηθούμε καλή χρονιά στα παιδιά και στους γονείς.

korkoli-dora

Θεοδώρα Κορκολή

Βιβλιοπωλείο Κορκολή

Φέτος υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία από κάθε άλλη χρονιά και όλοι προσπαθούμε για το δυνατόν καλύτερο. Οι τιμές είναι προσεγμένες ιδιαίτερα. Καλή σχολική χρονιά.

lexis-ziros-nikos

Νίκος Ζήρος

Βιβλιοπωλείο Lexis

Οι τιμές δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρσι,  ο κόσμος το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και περιμένουμε να κορυφωθεί η κίνηση όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Καλή χρονιά στους μαθητές, τους γονείς και τους δάσκαλους.

Ευφροσύνη Νεράντζη

«’Αρωμα Βιβλίου»

Τα παιδιά θα βρουν εύκολα αυτό που ζητούν , η ποικιλία είναι μεγάλη και οι τιμές πάρα πολύ ακλές για όλους και για όλα τα σχολικά είδη. Καλή σχολική χρονιά.

kotsakis-agathoklis

Αγαθοκλής Κωτσάκης

Βιβλιοπωλείο Φωτογνώση

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει, στους μαθητές/τριες και στους γονείς , εύχομαι να έχουν δύναμη και υπομονή και στους τελειόφοιτους να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Πολλές ευχές λοιπόν για μια επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος