FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Κουρτέσι 3-2: Πύρρειος νίκη!

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική νίκησε 3-2 στη γειτονική μάχη το Κουρτέσι και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα του Μάκη Πολίτη προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Νικολετάκη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για χέρι του έμπειρου επιθετικού πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΑΠΟΚ αντέδρασε άμεσα και σε διάστημα 5 λεπτών (στο 5 και στο 10΄) πέτυχε δύο γκολ με τα αδέρφια Καπώνη, Ντίνο και Αλέξη.

Η Προοδευτική ισοφάρισε 2-2 στο 40΄ με σουτ του Βαλογιάννη έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη η «Προο» παρόλο που στο 72΄ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Πατσούρα, βρήκε το γκολ της νίκης στο 78΄, με ατομική ενέργεια του Μητρόπουλου. Τρία λεπτά μετά ο ΑΠΟΚ έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Φιλιππακόπουλος σούταρε άουτ από πλάγια θέση.

 

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης (46΄ Μητρόπουλος), Μούζος, Πρωινός (46΄ Μιχαλόπουλος), Βαλογιάννης (83΄ Λ. Σάμαρης), Π. Σάμαρης, Σαραυνταυγάς, Κουρκουμέλης, Ορλώφ, Νικολετάκης.

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Γ. Σωτηρόπουλος, Κόστα, Δημητρουλόπουλος, Π. Κωστόπουλος, Α. Κωστόπουλος, Κουρλός (80΄ Γερ. Σωτηρόπουλος), Ντούγκας, Ντ. Καπώνης, Αλ. Καπώνης (70΄ Α. Λυκουργιώτης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος